Dina bokmärken

Command and Conquer: Remastrad

Alternativa namn:

Command and Conquer Remastered En uppdaterad version av det ikoniska strategispelet i realtid. Du kan spela med en PC med genomsnittliga egenskaper, nu kräver detta inga spelkonsoler. Grafiken har förfinats och förbättrats, alla texturer har uppdaterats, men spelet har förblivit igenkännligt, fans av klassikerna kommer inte att bli besvikna. Röstskådespeleriet är fortfarande bra och musiken kommer att hålla dig vaken medan du spelar.

Denna utgåva innehåller både Command Conquer och Red Alert allt är inte begränsat till att uppdatera texturer, utan först till kvarn.

Även om du spelade originalutgåvan kommer det inte att vara överflödigt att påminna dig om grunderna i management, trots allt har 25 långa år gått. Slutför handledningen innan du börjar spela Command and Conquer Remastered. Om du är bekant med detta mästerverk från den remastrade versionen är lärande ett måste för dig.

Som de flesta spel i genren är det bättre att fokusera på gruvdrift i början:

  • Scouta området utan att komma för långt från basen
  • Börja bryta
  • Lär dig teknik som gör att du kan börja tillverka militär utrustning och rekrytera infanteri så snart som möjligt
  • Ta hand om försvaret

Det här är bara de första stegen på vägen till framgång. Slösa inte bort din tid, allt bör ta några minuter, speciellt när en riktig person spelar mot dig. Den som först skapar en stridsklar armé får en mycket allvarlig fördel som till och med kan ge seger. Du kan helt enkelt besegra motståndaren medan han ännu inte är redo att försvara sig.

När du spelar i enspelarläge kan du växla mellan klassisk grafik och moderna texturer i hög upplösning när som helst.

Kampsystemet är inte komplicerat, du behöver bara styra trupperna och ange målen som ska attackeras. Men det är på hur och med vilka enheter du kommer att attackera som segern eller nederlaget beror på. Numerisk överlägsenhet är viktig, men den kommer inte att ersätta taktik på slagfältet.

Även om spelet främst riktar sig till personer som är bekanta med originalutgåvan, kan det vara av intresse för den yngre generationen också. Börja bara spela om du gillar strategispel i realtid, du kommer med största sannolikhet att gilla det här spelet, eftersom det är ett av de bästa.

Den nya utgåvan har mer än bara högupplösta texturer. Mycket innehåll har lagts till. Över 100 uppdrag har dykt upp i kampanjen. Cirka 250 nya kort har lagts till. Alla tillagda uppdrag innehåller samma röstskådespeleri som i den första utgåvan, eftersom deras röstskådespeleri hanterades av Kia Huntzinger, som spelet ursprungligen röstade.

Musik tillagd med 7 timmar av nya låtar i klassisk stil. Det finns ett läge där du själv skapar en spellista och lyssnar på den under spelets gång. Valet av musik i spelet är verkligen imponerande.

Hanteringen har förbättrats och förfinats. Nu är det ännu enklare och bekvämare att hantera din armé.

Command and Conquer Remastered nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Köp spelet på Steam-portalen eller besök utvecklarens webbplats för att köpa.

Spelet är en tidlös klassiker som alla RTS-fans borde ha!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more