Dina bokmärken

Stridsvapen

Alternativa namn: Stridsvapen
Russian Combat Arms är relativt ny, och nu kan du spela med riktiga människor som lever inte bara i ditt land utan från hela Europa och Asien. I stridsvapen, kan du spela från vilken dator som är ansluten till Internet, och installeras på klienten. Dessutom måste du logga in på klienten, registrerade på webbplatsen. Olika spellägen, ett ganska stort urval av vapen, gör attraktiv och funktionell gameplay spelet riktigt intressant och spännande. Ja, åtminstone, eftersom bara en arsenal av vapen och allehanda krämer har tiotusentals enheter. Varje spelare på servern försöker döda dig och sluta att samla en full uppsättning av dessa resväskor. Ovanlig fingerfärdighet bonus till hälsa och förmåga att gömma kraftigt hjälpa dig att utföra denna svåra uppgift. Grundtanken är att ett fåtal aktörer som valts ut slumpmässigt, förvandlas till zombies och försöker smitta andra. Men när man väljer rätt taktik i spelet kan undvika smitta, och mycket möjligen segrande ur det till synes ojämn kamp.
  • Fireteam Läge - det klassiska läget, där en grupp av åtta spelare som motsätter sig den så kallade "bots", är det lättare att säga - datorn. Dessutom, om du försöker åtminstone en gång för att spela det, kommer du att inse alla dess fördelar, och andra spel i denna genre kommer helt enkelt att upphöra att existera för dig.
  •  

    Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

    Read more