Dina bokmärken

Call of Juarez Gunslinger

Alternativa namn: Call of Juarez Gunslinger

Game CallofJuarezGunslinger– fortsättning av den berömda projektet. Den nya delen av utvecklarna har beslutat att avskaffa den mexikanska drogkarteller påträngande regim av god cop, bad cop. I det här spelet, kommer allt att återgå till det normala, kommer projektet att träffas igen för sin klassiska bekant för många normer och standarder.

CallofJuarezGunslingerрс börjar med det faktum att i en av de mindre salonger kommer slug gammal cowboy som faktiskt visar legendariske thug Silas Greaves. Besökare saloon, naturligtvis kunde inte bara gå förbi den berömda cowboy, så den gamle mannen föll ner tusentals ansökningar för att prata om sitt liv, att dela åtminstone ett par av de mest intressanta och naveivayuschih skräckhistorier. Egentligen ser det ut slips vårt nya projekt. Allt som CallofJuarezGunslingerдуэли, slagsmål och kirurgi - är gamla minnen Greaves. Vid varje ny nivå, verkar en ny berättelse spelare våldsamma ungdomar cowboy.

För att starta spelet måste du först download CallofJuarezGunslinger. Omedelbart efter installationen av projektet och i början av spelet kommer du att känna sig lite obekväm. Det faktum att en sådan meritlista, liksom Silas Greaves i spelet Ring av den Juarez inte var tvungen att möta även de mest allvarliga av Hollywood westerns. Alla tecken som nämns av den gamla cowboy, uppstår i spelet bara för att omedelbart försvinna från den för alltid. Men med tanke på grafik och övergripande utformningen av spelet, så småningom allt börjar se ganska harmoniskt och helt acceptabelt.

Fortsätta vår CallofJuarezGunslingerобзор påpeka att även överdrivna värdighet cowboy berättelser om Greaves inte förstöra helhetsintrycket, tvärtom - de skapar en unik atmosfär. Förutom att sätta utsläpp tunn cowboy humor, vilket spel är genomsyrat rakt igenom - sarkastiska skämt gäller för alla situationer och karaktärer. När du kommer in i denna atmosfär av projektet, kommer du att förstå hela innebörden av berättelsen. Efter detta play CallofJuarezGunslinger skulle vara mycket mer intressant, för nu kommer du att förstå vad historien bakom uppkomsten av en cowboy i en salong och varför han nu bor.

I den nya delen av projektet allt ansvar faller på axlarna av huvudpersonen, här har han inget stöd - alla uppdrag och uppgifter har att utföra ensam. Vad är sanningen, "ensamhet" hjälte kompenseras av möjligheten att erhålla olika färdigheter som kan utvecklas självständigt. Greaves lär studio skjuta två pistoler, hagelgevär och innehav av skickliga tekniker närstrid eller sniper fallet.

Även från utvecklarna beredda att CallofJuarezGunslingerвидео-трейлера visar att hjälten normalt kan tjäna erfarenhetspoäng, och därigenom öka nivån och spendera tjänade utveckling färdigheter. Tjäna färdighetspoäng är ganska enkel - den viktigaste uppgiften att utföra och inte vara rädd för att ta alla jobb som erbjuds.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more