Dina bokmärken

Call of Duty 2

Alternativa namn: Call of Duty 2, antalet kontors plikt, torsk 2

Spel Call of Duty 2 är ett spännande dataspel. Detta spel är en fortsättning på den första delen av spelet. I Call of Duty 2 händelser inträffar i första person. I spelet Call of Duty 2 är skapad i stil shooter.

Spel Call of Duty 2 kan bara ladda ner från den officiella webbplatsen för spelet. Ladda ner Call of Duty 2 kan endast vuxna användare. För minderåriga tillgång till detta spel är stängd.

Du kan se om spelet Call of Duty 2 videos. I filmerna, kan du själv ta reda på en hel del användbar information: klasser, händelser, vapen och fraktioner.

Spel Call of Duty 2 kommer att bekanta dig med alla mina karaktärer:

1. Vasilij Kozlov är Röda armén i 13: e Guards Rifle Division. Han är representerad i spelet som huvudpersonen agerar i den sovjetiska kampanjen. Du startar spelet för karaktären på den förebyggande utbud av den sovjetiska armén, som ligger 30 km från Moskva. Han deltar i slaget vid Stalingrad.

2. John Davis är en sergeant i min 7: e Armored Division. Han deltar i den nordafrikanska kampanjen.

3. David Welch är kapten i den 7: e Armored Division. Han var en tank befälhavare i den andra scenen av den brittiska kampanjen. David deltar i supertankovyh offensiv i den nordafrikanska kampanjen, liksom i den nordvästra Libyen.

4. Korpral Bill Taylor är det andra företaget på "D" i 2: a Ranger bataljonen. Han är huvudpersonen i den amerikanska kampanjen. Bill deltar i Normandie landningar ("D-Day"), samt slaget vid 400 i Bergshtayne. Han deltog också i korsningen av Rhen.

I spelet Call of Duty 2 vapen dividerat med kampanjen. Alla kampanjer har vanliga typer av vapen, men de är olika modeller

1. Pistol.

2. Courier.

3. Gevär.

4. Sniper gevär.

5. Granater.

6. Gun.

7. Gun.

8. Grenade.

I spelet Call of Duty 2 kan spela i olika lägen i enspelarläget och i multiplayer. Beror på valet av transportsätt för spelfunktioner.

I spelet Call of Duty 2 mekaniker, kan du ladda ner en torrent-fil, men för detta måste du installera programmet på din dator.

I spelet Call of Duty 2 st har flera kampanjer:

1) Sovjet kampanj. Kampanjen består av flera episoder. Deltagare i denna kampanj bör utföra sju uppdrag. I Stalingrad, är alla händelser i kampanjen.

2) Brittisk kampanj. Bestå av fyra episoder av åtgärder i den här kampanjen. I de brittiska kampanj händelser inträffar i hela 13 uppdrag. Händelser i spelet äger rum i tre regioner i Frankrike, Nordamerika och i Normandie.

3) amerikansk kampanj. Består av tre episoder av handlingen i den här kampanjen. För sju uppdrag händelser inträffar i spelet. I de amerikanska kampanjevenemang äger rum i Berlin.

Spel Call of Duty 2 presenteras på flera sätt:

1. Shootout - evenemang äger rum på olika platser.

2. Team Deathmatch - evenemang som hölls på uppdrag av de två lagen.

3. Capture the Flag - du behöver i detta läge för att fånga flaggan på sina motståndare och skydda.

4. Huvud - ett nytt läge där får du inte ge grab hans högkvarter.

5. Sök och förstöra - det är det läge där du måste antingen anläggningen en bomb eller förhindra denna händelse.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more