Bokmärken

Clash of the Dragons

Alternativa namn: CoD

Spelet Clash of the Dragons är ett webbaserat onlinespel som tillhör kortspel.

Den webbaserade onlinespel Clash of Dragons registreringen sker genom en särskild webbplats av spelet Clash of the Dragons, samt genom den välkända sociala nätverk på Internet - Facebook. Registrering i online-spelet Clash of the Dragons kommer på engelska.

För att registrera dig online online spel Clash of the Dragons Du kommer att behöva utföra följande steg:

1) Hitta den officiella webbplatsen för spelet Clash of the Dragons. När du loggar in på sajten kommer du att se ett formulär för att logga in på ditt konto.

2) I denna form, måste du klicka på «Registrera» att registrera.

3) När du klickar då framför dig egen registreringsformulär. Fyll den noggrant.

4) På första raden, skriv in din e-post (e-postadress).

5) Välj sedan den andra raden Lösenord (ditt lösenord). Dess säkerheten i sina personliga sidor kan inte berätta för någon.

6) Sen skriver du användarnamn (ditt användarnamn).

7) Läs villkoren, som ligger nedan. Om du är nöjd med allt i dem, markera dem. För att göra detta genom att trycka på musknappen på cellen som är framför dessa bestämmelser.

8) Klicka sedan på «Register».

Nu är du funderat en registrerad användare av intressant och lärorikt spel Clash of the Dragons.

För att spela spelet Clash of the Dragons kunde endast de användare som är registrerade på webbplatsen. På grund av det faktum att spelet Clash of the Dragons är ett webbaserat online-spel, det mesta du bör vara uppmärksamma på anslutningen till Internet, måste det vara hög.

Systeminställningar stationär eller bärbar dator måste ha en minsta genomsnittlig.

Vid ingången till spelet, kommer du att bli ombedd att skapa din avatar.

I online-spelet Clash of the Dragons spela kan du välja en av de klasser:

1) Vapen baserade - är det en strid klass.

2) Magi-baserad - denna klass har magiska krafter.

Till Vapen baserade hjältar inkluderar följande:

1) Guardians - de är alltid i spetsen för närstrid. Denna klass är fast stå tillsammans med sina allierade under linjen och trotsa alla attack fiender som vågar attackera dem.

2) Assassins - gå vägen för dolken. De föredrar att göra plötsliga, oväntade attacker - och leverera våld med obeveklig hastighet och list, liksom noggrannhet.

Magi Magi-baserade klass inkluderar:

1) Pyrelords - med hjälp av den magiska konsten, och förlitar sig på sina hemliga krafter när striden raseriutbrott. De älskar speciellt att manipulera eld, med hjälp av en destruktiv element för anfall och försvar.

2) Druids föredrar att leva i djungeln och tillbringar sina dagar med naturen. Men när striden kallar dem, och fienden måste förstöras, kan de använda den enorma kraften.

Clash of the Dragons Online - är ett spel med massor av överraskningar. Logga in Clash of the Dragons gratis och njuta av spelet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more