Dina bokmärken

Clan Wars

Alternativa namn: Clan War

Clan Wars på nätet & nbsp; - är ett multiplayer rollspel, som ligger i medeltida Skottland: blodiga strider mellan klaner Highlanders.

Online Game & nbsp; Clan Wars är en webbläsare, det vill säga inte kräver att hämta och installera ytterligare programvara, och inte fastställa särskilda systemkraven till datorn spelare. Du behöver bara ha en Internet-anslutning och en webbläsare nuvarande versionen.

Registrera dig i spelet & nbsp; Clan Wars & nbsp; skiljer sig från registrering i andra spel. Till att börja med & nbsp; Clan Wars Online-registrering kommer att be dig att presentera dig själv och ange ditt kön, och sedan omedelbart erbjöd sig att hålla en utbildning kamp. Så du kan avgöra om du har den här typen av spel eller inte, och känna spänningen i en spännande kamp. Efter kampen, registrering & nbsp; Clan Wars & nbsp; kommer att be dig att fylla i standardfält på anmälningsblanketten: namn och kön du redan har skrivit, är det nödvändigt att ange adressen till den elektroniska brevlådan och skapa ett lösenord.

Clan Wars onlinespel bygger på striderna. Därför kommer du att få en karaktär vars huvudsyfte & ndash; mest effektivt bekämpa. Därför, din uppgift när du börjar spela spelet & nbsp; är Clan Wars Online korrekt distribution av sina egenskaper, i spelet kallas artiklar. & Nbsp; din karaktär är som följer:

- force (ansvarig för uthållighet och kraft påverkan),

- Agility (måste ta reda uvorotlivosti och antiuvorotlivosti)

- intuition (ansvarig för en kritisk träff och förmågan att antikritu)

- livet (mycket viktigt för den mängd pansar sliten),

- intellekt (behövs för att läsa runor och viktiga i vissa yrken)

Spelet Clan Wars & nbsp; delar på nätet vapen i klasser, som det hänvisas föredrar vapen figur hammare, en klubb, en yxa, en kniv, spjut och svärd.

Varje klass har sina egna specifika parametrar och funktioner. Gamlingar uppmanas att läsa spelet forum för att avgöra vilka taktik krigföring passar dig bäst. Totalt två: försvar och anfall. I ett drag, kan du göra en attack hit och sätta en skyddsenhet.

Så snart du börjar spela spelet online & nbsp; Clan Wars, kommer din kämpe få erfarenhet genom att slåss med en dator bot. Denna kamp läget är möjligt innan du når nivå 3. Även om du inte är mycket intressant att slåss med artificiell intelligens, med nivå 1 du kan redan delta i dueller & ndash; Slaget en och en med en annan spelare. Och med 2-nivå du redan kan vara medlem i en kaotisk slagfält, under vilken striderna kommer att slumpmässigt tilldelas till laget.

Efter varje lyckad strid, när du är i en Clan Wars & nbsp; att spela, din karaktär kommer att få erfarenhet, som bestämmer nivån och få ups & ndash; speciella glasögon som förbättrar dina funktioner. Dessutom, med varje match du kommer att öka förmågan att vapeninnehav.

Från den andra nivån kan du gå med i en klan och delta i speciella klanstrider & ndash; strider för Guardian. Den vinnande sidan får en mängd troféer, priser och bonusar.

I spelet finns en massa olika platser & ndash; platser och territorier, som var och en bär ett spel funktion. Dessa är:

- bank

- Hunter Guild,

- Outland,

- skogen,

- mörkt trä,

- stenbrott

- gruva,

- spel hus.

Play & nbsp; Clan Wars & nbsp; och göra din karaktär på vapen, rustningar och andra saker som du kommer att kunna ha 2 våningar. & Nbsp; Yrket är: medicinman, logger, gruvarbetare, Rockshaper.

För att göra detta måste du gå in i skogen, en gruva eller stenbrott. Arbetstid av tecknet & ndash; tim. Det kan drivas helt utan verktyg, med den reparerade instrument eller verktyg inte kan repareras. Det beror på resursutvinning på arbetsplatsen och öka relevant kompetens.

Om du är intresserad av spelet med ett bra tillfälle att kämpa och känna stöd för sin klan, är Clan Wars för dig.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more