Dina bokmärken

Civilization 5

Alternativa namn: Civilization 5

Efter den tidiga delen av de hyllade Civilization V projektutvecklare tvungen att göra det omöjliga, att väcka intresse hos spelare och uppfyller alla deras förväntningar. Och det är värt att notera, lyckades de! I den femte delen av den legendariska projekt som genomförs helt nya specifikationer, medan ryggraden i spelet var oförändrad och de utmärkande dragen i Civilization ens läsa mellan raderna.

Civilization 5 spelet blir mer intressant och spännande projekt. Utvecklare tar ansvar avsevärt höja ribban för kvalitet, och därmed spelet realiseras väsentligt förbättrade och utökade möjligheter till utveckling. Nu motståndare har blivit mycket mer besvärlig och smart, och för att vinna måste du utveckla mer sofistikerade strategier och planer. Precis som i de tidigare delarna, finns det en möjlighet i den femte nätverksspel, men nu har gjorts mycket enklare och mer dynamisk. Och, naturligtvis, är det omöjligt att inte dra uppmärksamheten till grafiken i spelet - inte sanningsenligt, kan du ringa det här spelet ett riktigt konstverk.

Civilization 5 spel erbjuder fansen en intressant historia. Det huvudsakliga målet med spelet - utveckling. Din karaktär kommer att fungera som ledare för sin egen stam. Och av det primitiva samhället ledare kommer att skapa en verkligt avancerad och kulturnation. Du säger, tomten är något som alla tidigare versioner av Civilization? Vi kommer inte att argumentera, det verkligen finns vissa likheter, men inte förhastade slutsatser, det är faktiskt ett nytt spel, så att du enkelt kan ladda ner Civilization 5 och försöka passera några uppdrag.

Utvecklarna beslutat att avvika lite från den vanliga skärmen inrikespolitik, och nu på menyn, som visar alla de stora förändringarna karaktärens mer liknar en liknande meny i Diablo.

Om du vill se ett fredligare spel med färre blodiga strider, då, tyvärr, skynda att göra dig besviken. Ja, nu din karaktär kommer att förbättra kompetensen hos krigföring. Men detta faktum och ger spelet en sorts charm.

En av de mest intressanta nyheterna är stadsstaten. Medan stora bosättningar får vägra att ingå i unionen, får den lilla staden att kunna vara trogna allierade.

För att ladda ner Civilization 5, måste du köpa pre-snabbtangenter.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more