Dina bokmärken

Civilisation 6

Alternativa namn:

Civilization 6 är ett annat spel i cykeln av turbaserade strategier. Först mottogs spelet inte så väl, men efter släppet av tillägg godkände fans av denna serie spel det. Grafiken i spelet är på en ganska hög nivå, linjalernas avatarer är gjorda i tecknad stil, men med bra detaljer. Det finns heller inga kommentarer till musiken i spelet, allt är bra.

Välj vilket land av nitton tillgängliga att välja och börja spela. Traditionellt börjar du spela Civilization 6 med bara nybyggare.

Valet av en plats för din första stad bör tas noggrant. Du behöver inte bara specifik terräng för att grunda en stad, utan varje byggnad har krav. Städer i spelet växer i bredd. Vissa byggnader kan kräva utrymme som tas upp av gårdar i de tidiga stadierna av spelet. Nu kommer inte all verksamhet att vara centrerad kring en stad. Med tillkomsten av regioner är det vettigt att dela upp uppgifter mellan olika städer i landet. Till exempel, i den centrala, fokusera på att uppnå tekniska framsteg, i andra, för att utvinna resurser och producera arbetare som kommer att behövas i spelet hela tiden.

Resurser är inte jämnt fördelade, vissa mineraler kanske inte finns på din stats territorium och då måste de köpas från grannländerna.

Glöm inte att scouta, om du snubblar över ett naturligt under kommer det att ge en betydande mängd kulturpoäng.

Det oupptäckta utrymmet ser väldigt fint och stiliserat ut som en gammal karta.

Du kommer att kunna välja lämpligt politiskt system.

Under olika tidsperioder kan det ena eller det andra vara bekvämt, deras val är ganska stort:

 • Jul
 • Forntida republik
 • Oligarchy
 • Forntida autokrati
 • Teokrati
 • Monarki
 • Trade Republic
 • Demokrati
 • Fascism
 • Kommunism

Varje fall har sina fördelar och nackdelar.

Processen att skapa byggnader är ganska välanimerad och ser ganska realistisk ut.

Spelet har blivit svårare, många nya saker har dykt upp. Nu måste du kämpa för din tids genier, såväl som för världens underverk. Försök att skapa de nödvändiga förutsättningarna snabbare än dina motståndare.

Det finns också fenomen som naturkatastrofer och katastrofer, såväl som global uppvärmning och stigande havsnivåer.

Områden där det finns risk för naturkatastrofer markeras. Att bygga på dem eller inte, det är bara du som bestämmer. Vissa problem, som översvämningar, kan elimineras genom att bygga dammar och vattenkraftverk vid floden.

Om du aldrig kan råka ut för naturkatastrofer i hela spelet, kommer den globala uppvärmningen och dess konsekvenser att påverka alla länder.

Seger i spelet kan uppnås på många sätt.

 1. Kultur
 2. Diplomati
 3. Vetenskap
 4. Religion
 5. Militär

Du kan välja en riktning och följa den, eller utveckla allt jämnt och dra nytta av situationen om en möjlighet dyker upp för att göra ett genombrott i utvecklingen.

Civilization 6 laddas ner gratis på PC, tyvärr kommer det inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarnas officiella webbplats.

Börja spela nu, hela världen väntar på dig i detta spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more