Dina bokmärken

Civilisation 4

Alternativa namn:

Civilization 4 klassisk realtidsstrategi. Du kan spela på PC. Grafiken är klassisk sedan spelet kom ut för länge sedan. Röstskådespeleriet framfördes av professionella skådespelare, musiken valdes behagligt och motsvarar eran.

Civilization-spelserien kan med rätta anses vara en av de mest populära och vördade över hela världen.

I det här fallet kommer vi att prata om den fjärde delen av serien, men den kom ut för länge sedan, även om den kan konkurrera med många moderna spel.

Möjligheterna har blivit mycket bredare jämfört med de första spelen, och urvalet av länder som du kan spela för har utökats.

spelare som redan är bekanta med den här serien kommer lätt att vänja sig vid kontrollerna, och det finns tips för nybörjare.

Det kommer att finnas många uppgifter i Civilization 4:

 • Scouta området runt
 • Organisera utvinningen av nödvändiga resurser
 • Bygg, expandera och förbättra städer
 • Skapa en stark armé för militära kampanjer mot grannländer och för att skydda mot eventuell aggression
 • Kringa bosättningar med ogenomträngliga murar och förbereda defensiva strukturer för en belägring
 • Engagera sig i handel och upprätta diplomatiska förbindelser med grannländer

Allt detta gör att du kan ha en intressant tid i spelet.

Du kommer att ha oändliga möjligheter, välj en av de antika kulturerna och leda dess utveckling. Under evolutionens gång kommer ditt folk att gå igenom många prövningar som kommer att forma deras framtid.

Utveckling i civilisation 4 sker i cykler.

För att förändra eran måste ett antal villkor vara uppfyllda. Det kan vara att behärska vissa tekniker eller bygga nödvändiga byggnader. När alla villkor är uppfyllda sker ett utvecklingssprång. Ny teknik och byggnader blir tillgängliga, städer ändrar utseende, arméer blir starkare.

Vilken väg att välja för seger beror bara på dig:

 1. Militär - i det här fallet är det nödvändigt att besegra alla fiender på slagfältet
 2. Diplomatisk uppnå dominans genom att använda förhandlingar för dessa ändamål
 3. Economic gör din stat till den rikaste
 4. Kulturbyggda världens underverk och skapa konstverk som hela världen kommer att känna till
 5. Vetenskapliga gör vetenskapliga upptäckter

Vad du gör är upp till dig, men glöm inte säkerheten. Även om du väljer en icke-militär väg för att nå framgång, kommer du fortfarande att behöva en armé för att förhindra att dina prestationer tas bort med våld.

Trots att Civilization 4 dök upp för ganska länge sedan, finns det fortfarande människor som vill ha en spännande tid. Alla strategifans kommer att njuta av att spela Civilization 4, och den föråldrade grafiken kommer inte att störa detta alls.

Tidigare var det möjligt att tävla med andra spelare, men för närvarande är servrarna redan inaktiverade, lyckligtvis kan du fortfarande spela lokala kampanjer.

Civilization 4 ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det inget sätt. Spelet kan köpas på Steam-portalen eller på utvecklarnas hemsida. Börja spela just nu för att skapa din egen civilisation och leda den till framgång!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more