Dina bokmärken

Civilization 3 komplett

Alternativa namn:

Civilization 3 Complete är inte längre en ny men fortfarande populär realtidsstrategi. Du kan spela Civilization 3 Complete på PC. Grafiken är 2D och ser ganska bra ut med tanke på hur gammalt spelet är, men för en bra strategi är detta inte så viktigt. Röstskådespeleriet i retrostil är av mycket hög kvalitet med ett trevligt urval av musik.

Varje fan av strategispel i realtid känner till Civilization-spelserien. Bland projekten i den här serien är det svårt att nämna de bästa Civilization 3 Complete har också många fans.

Du har möjlighet att välja en av dussintals civilisationer och kontrollera historien om dess utveckling från förhistorisk tid till idag.

Tack vare tips från utvecklarna kommer nybörjare att snabbt kunna ta reda på kontrollerna.

Nästa, många intressanta uppgifter väntar spelare:

  • Lär dig skaffa de nödvändiga resurserna
  • Bygg städer, utöka dem och förbättra byggnader
  • Engagera sig i vetenskaplig forskning och låsa upp nya teknologier
  • Bygg världens underverk och andra kända föremål
  • Skydda dina bosättningar med defensiva strukturer
  • Skapa en armé, öka dess antal och förbättra vapen
  • Engagera dig i handel och diplomati för att öka din inkomst och få allierade
  • Besegra fiendens trupper på slagfältet
  • Tävla med AI eller riktiga människor online

I den här listan kommer du att se några av de saker du behöver göra i Civilization 3 Complete PC.

Det finns flera spellägen, det är bättre att börja traditionellt med att slutföra kampanjen.

Utvecklingen börjar på stenåldern. Mycket få byggnader och tekniker är tillgängliga för närvarande. Utvecklingen sker i spurter, så snart du uppfyller alla villkor för övergången till nästa era kommer denna övergång att bli tillgänglig. Genom att utvecklas snabbare än grannländerna får du många fördelar. Detta gör att du kan bedriva handel mer effektivt eller slåss mot motståndare med mer avancerade vapen.

Seger kan uppnås på flera sätt. Erövra alla grannländer med hjälp av en stark armé. Gör ditt land till det mäktigaste genom diplomati. Gör ett vetenskapligt genombrott och ligga århundraden före resten i utvecklingen.

Bygg alla de bästa strukturerna och bevisa på så sätt din stats överlägsenhet.

Möjligheterna i spelet är ganska stora du fördelar inte bara resurser, utan hanterar också skatter och upprättar allmän ordning.

Du kan gå igenom spelet flera gånger, varje gång du väljer en annan civilisation och följer en ny utvecklingsväg.

Du kan spela med vänner via ett lokalt nätverk, men utan att använda en internetanslutning eftersom servrarna för närvarande är inaktiverade.

För att börja spela måste du ladda ner och installera Civilization 3 Complete på din dator.

Civilization 3 Komplett nedladdning gratis på PC, tyvärr finns det ingen möjlighet. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på den officiella webbplatsen. Sedan spelet kom ut för länge sedan är priset just nu sänkt.

Börja spela just nu för att ha roligt när du deltar i mänsklighetens utveckling!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more