Bokmärken

City of Transformers

Alternativa namn: Stad trasformery

& nbsp;

City of Transformers nätet - är en ny gratis kund MMORPG online spel om den senaste generationen av Transformers, som skapats på grundval av sin egen grafikmotor. Detta spel är gjorda i genren Sci-Fi, där enorma metropol förvandlas till en plats för krig, och de enorma humanoida robotar har länge varit fulla ihnimi invånare.

Så, att komma in i spelet du behöver för att klara registrering City of Transformers. Du måste ange din e-postadress, användarnamn och lösenord. Sedan ladda ner spelet klienten.

Efter registreringen i spelet City of Transformers kommer du att bli ombedd att skapa svogo karaktär: välj först golvet, och välj en teckenklass sedan (från Game 6, och alla av dem har mer än 80 fakulteter), då kan du ändra utseendet på Svoge karaktär och tilldela hans namn. Notera egenskaper vashogo karaktär, deras 23 stycken och de kommer att vara viktigt i striderna. Tja, i princip, och alla. Låt oss nu överväga mer i detalj befintliga online-spelet City of Transformers klasser, som nämns:

Stormtrooper & ndash; Denna speciella närstrid utvecklade styrka och hälsa. Han är flytande i olika skärning och slashing vapen; & nbsp;

Ghost - är en snabb, smidig och hemlighets karaktär. Äger parade blad,

utrustning - är en mästare på varierade vapen och olika typer av skytte. & Nbsp;

kan avfyra skurar, och sätta i vägen för motståndarna försåtvapen,

psionicist - kan påverka fienden på avstånd och orsaka stor skada trollformler katastrof och immobilisera dem

Defender - kan läka allierade (även hela gruppen), och hjälp aura upplyftande tecken,

Technomage - påverkar fiender, imponerande effekter såsom förgiftning, erosion, förlust av tankekontroll, minskat motstånd, kan kalla på hjälp droider på dem.

Så du i spelet. På skärmen framför dig kommer att undervisa ett meddelande om att du måste noga överväga. Att vara i ett av de 2 små läger, beroende på den valda klassen, är det första du behöver göra prata med NPC (icke-spelbara karaktärer), som kommer att behöva ta jobbet.

under matchen stad Transformers online, kommer du att erbjudas en mängd intressanta, varierande och utmanande uppdrag, som är indelade i flera typer: Main, Side, Dagligen och serienummer.

utförde några inledande uppgifter i online-spelet City of Transformers, får du din belöning i den första transformatorn. Visserligen kommer han inte från början har stor styrka och kan inte transportera passagerare, men innan första fiende det kommer att se ganska anständigt. Genom att döda monster och utföra uppdrag, kommer du regelbundet få troféer och utmärkelser.

För att spela spelet City of Transformers online, kommer du slåss fiender och skydda matrisen som håller många hemligheter. Alla händelser kommer att utvecklas i 21 regioner i världen där du väntar på olika prövningar och faror. Men det är inte alla spelar i City of Transformers kommer du att ha möjlighet att besöka månen, satellit Amikrona, och även i det förflutna eller framtiden.

Om du vet en av hemligheterna i Matrix, kan du styra transformatorer (som är i spelet i mer än 50 arter). Varje transformator i spelet City of Transformers nätet kan omvandlas till ett av fordonen (varje klass har sin egen typ av transport), det aircar, Aerobayk promenader eller AIM.

spela spelet online staden Transformers du kommer att vara tillgänglig 11 yrken som man kan utvinna resurser för tillverkning av olika poster ekipirovok, elixir, chips, och även dina egna Transformers. För att kunna handla i staden Transformers onlinespel erbjuder utbyte och auktion. & Nbsp;

kan du bilda skrån, dessutom i staden Transformers du kan spela inrätta ett husdjur (mer än 50), som alltid kommer att vara med dig, men aldrig gick med i striden. I spelet finns det andra objekt som du kan interagera: mekaniska och elektroniska apparater, datorer, teleporterare, fältresurser och hellip;

Vill du prova? Gå med City of Transformers ger dig denna möjlighet!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more