Bokmärken

Städer: Skylines

Alternativa namn:

Cities: Skylines är en av få framgångsrika stadsbyggnadssimuleringar. Spelet har bra grafik, samtidigt som ingenting saktar ner och inte fryser. Ett urval av musik för sådana spel är inte huvudsaken, här kan alla välja vilken typ av musik de ska spela med.

I början av spelet kommer bara en liten tomt på två gånger två kilometer att vara tillgänglig för dig att bygga. Men med tiden kommer detta utrymme att öka tills du bygger en fullfjädrad stad med förorter.

Många saker väntar dig i spelet:

  • Bygg byggnader
  • Föra kommunikation
  • Parkera parkerna
  • Ställ in skatter
  • Skapa vägar och trafikplatser
  • Sätt lagar som gör livet bekvämare för befolkningen.

Det kan låta enkelt att spela Cities: Skylines, men det är det inte. Förutom att bygga nödvändiga byggnader behöver annan infrastruktur utvecklas. Vi behöver bra vägar. Ju fler invånare i din stad, desto viktigare kommer denna parameter att vara. Vi kommer också att behöva fundera över hur man skapar bekväma transportbyten och i vilka områden godstransporternas rörelser bör begränsas. Annars kommer din stad ständigt att begränsas av trafikstockningar.

Vattenreningsverk, vattenförsörjning och avlopp är oumbärliga i den moderna världen, ta hand om deras konstruktion.

Alla moderna städer är försedda med elektricitet, och vi klarar oss inte utan den här.

Vi måste tänka på landskapsplanering, för att göra detta, sätta upp ett tillräckligt antal parker och torg.

Alla dessa projekt kommer att kräva mycket pengar, så skatter måste bestämmas. För enkelhetens skull kan du dela upp territoriet i distrikt, komma på namn för dem. Tilldela olika mängder skatter beroende på markens värde.

Att ta hand om brandsäkerheten är mycket viktigt, särskilt i stora storstadsområden. Förbered relevant lagstiftning. Skylda invånarna att utrusta alla lokaler med branddetektorer. Att förbjuda rökning på offentliga platser kommer också att hjälpa till att bekämpa bränder och dessutom göra livet bekvämare för människor som bryr sig om sin hälsa och inte vill andas rök.

Varje stad behöver soptippar och återvinningsanläggningar. Dessa platser är bäst utrustade i förortsområden.

Trots omsorgen om miljön är konstruktion och tillverkning av möbler inte komplett utan trä. Bygg avverkningsföretag i utkanten av staden.

Gårdar kommer att behövas för att leverera mat, ju större staden är, desto mer kommer de att behövas för att tillhandahålla mat till alla invånare.

Det finns ingen multiplayer i spelet, men det behövs inte i sådana spel. Du kan njuta av spelet genom att designa nya områden, och ingen kommer att distrahera dig från denna aktivitet.

I något skede kan du ta en paus från planering och konstruktion och bara observera den uppmätta livslängden i din stad. Du kan ge ett namn till vilken som helst av byborna och se hur de har det. Du kan namnge vilken byggnad som helst eller till och med ett djur.

Cities: Skylines laddas ner gratis på PC, det kommer inte att fungera, tyvärr. Du kan köpa spelet på Steams spelportal eller på den officiella webbplatsen.

Spelet visade sig vara framgångsrikt i alla avseenden, om du gillar dessa simulatorer borde du definitivt spela det! Installera spelet nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more