Dina bokmärken

Städer: Skylines 2

Alternativa namn: Stadens skylines 2

Cities: Skylines 2 är en av de bästa moderna stadsplaneringssimulatorerna. Du kan spela på PC. Grafiken är mycket realistisk och detaljerad. Röstskådespeleriet är bra, musiken är trevlig och diskret. Optimering finns, men på datorer med svag prestanda kan grafikkvaliteten försämras.

Din uppgift under spelet blir att bygga en metropol. Förvänta dig inte att det ska vara lätt; förutom att bygga byggnader måste du skapa en transportinfrastruktur och lägga all nödvändig kommunikation.

Gränssnittet är enkelt och bekvämt, men utan utbildning skulle det inte vara lätt att förstå. Lyckligtvis tog utvecklarna hand om detta. Genomför ett kort träningsuppdrag, detta hjälper dig att bli bekväm med spelet snabbare, speciellt om du precis ska bekanta dig med den här genren.

Playing Cities: Skylines 2 är extremt intressant eftersom det finns många olika uppgifter.

  • Hitta en lämplig plats att grunda en stad
  • Bygg vägar, bostadsområden, anläggningar och fabriker
  • Lägenhetskommunikation för att förse befolkningen med vatten och el
  • Delga i handel och investera vinsten i byggande

Listan är liten, men det här är bara de huvudsakliga aktivitetsområdena; du kommer att lära dig om allt annat när du spelar Cities: Skylines 2.

Ditt uppdrag kompliceras av det faktum att du inte bara behöver designa och bygga en metropol, utan också hitta finansiering för detta.

Ekonomin i spelet är ganska komplex, vart och ett av besluten kan påskynda eller bromsa utvecklingstakten för en bosättning. Tänk efter och planera varje steg, så kommer du inte ha problem.

Initialt är bara en liten del av objekten som kan skapas i spelet tillgängliga. För mer komplexa byggnader måste du uppfylla ett antal villkor eller studera nödvändig teknik.

Det är viktigt att inte bara bygga nya byggnader, utan att göra det konsekvent. Det är oklokt att bygga en fabrik eller nya bostadshus om man har problem med att förse dem med resurser. På så sätt kan du spendera en betydande del av din budget och inte göra en vinst.

Innan du börjar har du möjlighet att välja en karta, klimatzon och några andra parametrar. Detta gör att du kan ändra spelets svårighetsgrad enligt dina önskemål.

Ändringen av tid på dygnet har genomförts, tiden på året ändras också. Var beredd på det oväntade. Alla väderhändelser kan inte förutsägas i förväg och det kan leda till olyckor och andra oförutsedda svårigheter.

Utvecklarna har lagt mycket kraft på att uppnå maximal realism. Det är därför Cities: Skylines 2 har många fans över hela världen.

Detta är den andra delen av projektet. För tillfället är det i tidig åtkomststadiet. I det här skedet är det redan klart att spelet kommer att bli en succé. När du läser den här texten kan releasen redan ha skett.

Internet behövs inte för att spela Cities: Skylines 2. Allt du behöver göra är att ladda ner de nödvändiga filerna och installera spelet, varefter du kan spela offline.

Cities: Skylines 2 laddas ner gratis på PC, tyvärr fungerar det inte. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller genom att besöka utvecklarens webbplats.

Börja spela nu och bygg dina drömmars stad!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more