Dina bokmärken

Svart Corsair

Alternativa namn: Svart Corsair

Game Black Corsair för sea adventures

Den virtuella världen försöker då och då att skicka spelare till framtiden för fantastiska teknologier eller fantasibland för att möta mirakel och magi; att hålla näsan av mänskligheten i apokalypsen och avslöja den för monsters attack. Om du obehagligt ville ha något mer romantiskt, med en smak av äventyr och en nypa faror, är Black Corsair-spelet bäst lämpat.

Den här webbläsarbaserade strategin tar dig in i 1500-talet, när människor plöjde haven, upptäckte nya kontinenter och bundna handelsförbindelser, kämpade på fartyg och stötte på pirater. Nu verkar denna historia så avlägsen och attraktiv. Om du ångrar att du inte var lycklig att vara född vid den tiden, kan du spela Black Corsair, korrigera felbedömningarna av ödet.

Första stegen i spelet space

The första objekt som varje ny kapten måste göra är Black Corsairs registrering. Därefter finns det ett teckenval:

  • Trading Expert
  • Den rika arvtagaren
  • Daughter of the English Duke
  • Portugal förstört aristocrat
  • Placial seafarer

Livet hos varje karaktär en gång knäckt, ledde fel väg och ersatte en bandwagon. Med andra ord har var och en sina egna skäl för att bli en corsair.

Efter att ha definierat en roll kommer du att börja ett sätt från de minsta stegen av sjöfart till den verkliga åskväderna i haven Var kommer det nya ödet att leda dig, och vilka överraskningar förbereder det?

Eftersom ingen kapten kontrollerar fartyget själv måste du få ett lag. Gå till menysektionen och läs sailors egenskaper innan du anländer dem. Då börjar den mest spännande delen.

Först har du ett fartyg, sedan två, tre, och så småningom blir hela flottan. För varje fartyg behöver du en pålitlig besättning, men fartyg och besättning måste ständigt pumpas för att förbättra prestanda.

Vi byter krig med andra missioner

Poskolku mycket att göra några strider, är det nödvändigt att utrusta flottan med slaktkanoner, snabba segel och rymliga håll. Efter slaget, plocka upp det goda som har tappats av fienden. Du kan sälja den eller behålla den.

Utveckla uppgifter hjälper dig, som ger dig representanter för olika kontinenter:

  • Catch eller leverera cargo
  • Fyll ett ship
  • Tag det till boarding
  • Bruka byn från attack
  • Förena monster

För varje vederbörligen utförd order belönas du med pengar, erfarenhet, bonusposter eller varor. Allt kommer att vara till nytta om inte just nu, då senare säkert.

Lär skeppsbyggnad, grunderna och reglerna, möjligheter och taktik: försvar, attack, artilleri. Alla ögonblick är viktiga: både hur laget är utbildat och hur du sätter upp fartygen. Det är bättre att sätta några skepp i huvudet, rädda andra, gömma dem från direkta träffar. Men dessa komplicerade lektioner kommer att börja senare och första gradvis lärande med enkla uppdrag, följt av generösa gåvor och bonusar för att stödja dig och stimulera till nya prestationer.

Det är mycket viktigt att förena med spelarna för gemensamma slag. De allierade kommer alltid att hjälpa till, markera flera fartyg som stöd, eller delta i en stor kamp. Andra kan deklarera krig och se vilka som blir starkare i slutet.

, och i slutet några trevliga ord om iPlayer Black Corsair. Naturligtvis är strategispelet värt uppmärksamhet. Den är perfekt inramad i epokens anda, utrustad med användbara kartor, och musiken motsvarar vistelsens ställe - orientaliska motiv, marsrytmer, intensivt musikaliskt ackompanjemang av viktiga scener, lyderffekter av hamnar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more