Dina bokmärken

Chaos Rage

Alternativa namn: Chaos Rage

Chaos Rage: på myter spår.

Gods av Asgard i panik - redan sett de första tecknen på förutsägelser om Ragnarok. En gång kallade den döda Veshchunov v lva, och hon berättade den hemska bilden av gudarnas och världens död, som kommer att börja med ett dyk i mörkret, när den onda vargen Fenrir zaglotnet sol. Gudarna i förtvivlan, kalla hjältar och det legendariska slaget på deras sida, men spelet Battle Heroes utövar dessa epok-making händelser i färgerna och dynamiken.

Razrabatyvala webbläsare MMORPG produkt BBG studio för fans av turnbaserad strategi och skandinaviska episka myter. Toy lämnade originalet, attraktivt, även om det tillverkas i ett tvådimensionellt plan.

Oppsätta all charm av fantastiska leksaker kan alla som har bestämt sig för att spela i Chaos Rage, eftersom det är gratis tillgängligt. Du måste kämpa sida vid sida med Odin, Loki, Thor och de andra gudarna till Asgard och presentera gudarnas Skulds värld.

val av deras herre.

Pered du verkar färgstark, okänd, en fantastisk värld där det är naturligt att använda magi, träffa Titans, otroliga monster och en stor drake som hjälper till i striden att vinna. Du kommer att vara hemma bland gudarna, om du spelar spelet Chaos Rage.

Först av allt måste vi bestämma vem som kommer vara din Herre, och vad det blir sex. Undersök kvaliteten på sökandena och gå med dem på jobbet. Liksom den valda hjälten i en av klasserna inte kan vara unik, då vi kan se ett positivt ögonblick behöver vi inte distraheras av något som inte accepterar några fördelar.

  • Warrior fungerar som en tank - obevekligt rör sig framåt på fienden, redo att riva den till strimlar. Han är självsäker, assertiv och vild, och en känsla av överlägsenhet ger honom ett tillförlitligt skydd, den mäktiga kraften och träffpunkterna, vilket är tillräckligt för en snabb och effektiv attack.
  • Assassin föredrar list, smyg, smidighet och precision för en snabb attack. Hans manipulation svåra att märka, han snubblar tyst för att leverera ett dödligt skott.
  • Mag använder inte det vanliga vapnet, för i hans arsenal är det tillräckligt med stavar att förstöra flera fiender medan de är kvar på avstånd från dem. Han har mer kraft och förbättrar ständigt det.

Din Herre kommer att utvecklas, förbättra sina färdigheter i strid och uppdrag. Samla erfarenhet och förvärva nya färdigheter du kan, om du inte är blyg bort från jobb. Obligatoriskt är också en mindre, och du bestämmer hur mycket du behöver dem just nu. Och om du går med i guilden, kommer det också att göra jobbet. Genom att omfatta genomförandet av olika uppdrag kommer du att förbättra Herrens kvalitet och bättre kunna visa sig i saken. Men det första som måste passera någon spelare, denna Battle Heroes-registrering.

Armed med ett svärd och en magi.

Odnomu på fältet stod inte emot fiendens armé, och du behöver assistenter, som är lätta att hyra i krogarna, efter att ha analyserat sina talanger. Nu är du redo för utmaningen, har träffat fienden, flyttar dig över iPlayer Chaos Rage.

Arrangera tecknen i enlighet med deras färdigheter. Observera att de anställda soldaterna automatiskt använder sina färdigheter i motsats till Herren, som kan välja från sina talanger de mer i linje med den nuvarande situationen. När hjälten kommer att stiga, kommer talangsättet också att öka, och om du ackumulerar mycket raseri, kan du använda denna stava som ett samtal på drakens hjälp.

V Chaos Rage Arena är avsedd för singel- och massunderhållsmål och PvP-strid, varefter vinnaren får värdefulla belöningar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more