Dina bokmärken

tecknad stad 2

Alternativa namn:

Cartoon city 2 är en intressant stadsplaneringssimulator med gårdselement. Spelet är tillgängligt på mobila enheter som kör Android. Grafiken är tecknad, ljus och färgstark med bra detaljer. Spelet låter bra, musiken är glad och matchar den övergripande atmosfären.

I Cartoon city 2 är din uppgift att bygga en välmående stad som kommer att ha alla bekvämligheter för människorna som bor i den. Dessutom kommer du att vara engagerad i produktion av produkter på en lantgård för att förse befolkningen med mat, kläder och andra nödvändiga föremål.

Spelet utger sig inte för att vara helt realistiskt, utan kommer att tillåta alla att ha det roligt. Kontrollerna är inte komplicerade; att förstå det kommer inte att vara svårt tack vare tipsen som utarbetats av utvecklarna.

Under spelet kommer du att hitta många olika saker att göra:

  • Bygg bostadshus, biografer, butiker, skolor och lekplatser
  • Bygg vägar
  • Så fälten på gården för att få en rik skörd
  • Skaffa och ta hand om husdjur
  • Bygg fabriker och verkstäder, förbättra dem för att påskynda produktionen och få mer vinst
  • Dekorera området genom att placera konstföremål och dekorativa element
  • Övervaka medborgarnas behov och försök att förse dem med allt de behöver, din metropols budget beror på detta

Här är en kort lista över vad du kommer att göra i Cartoon city 2 på Android.

Spelet öppnar upp oändliga möjligheter för dig.

Det beror bara på dig vilket utseende den byggda staden kommer att ha. Ordna byggnader som du vill, designa vägar. Bygg en pir och en flygplats, inte en enda stor bosättning klarar sig utan dessa faciliteter.

Var uppmärksam på gården, den hjälper dig att få en stabil inkomst som kan användas för utvecklingen av staden.

Att spela Cartoon city 2 är svårast i början tills du förbättrar ekonomin och ökar dina vinster. Skynda dig inte att bygga allt på en gång, bestäm vilka objekt som behövs först. Det är bättre att skjuta upp dekorationen av territoriet tills du har råd.

Logga in i spelet varje dag och få dagliga och veckovisa gåvor för att logga in.

Under helgdagar och stora sportevenemang är spelet värd för temaevenemang med unika priser. Inaktivera inte automatisk uppdateringskontroll för att delta i semestertävlingar.

Det finns en butik i spelet. Du kan köpa användbara föremål, saknade resurser och dekorationer. Sortimentet uppdateras varje dag. På readagar säljs många produkter med rabatt. Du kan betala för köp med antingen spelvaluta eller riktiga pengar.

För att spela behöver du en konstant anslutning till Internet. Det finns nästan inga platser kvar i den moderna världen där det inte finns någon täckning från mobiloperatörer, så du kan spela var som helst.

Cartoon city 2 kan laddas ner gratis på Android med hjälp av länken på denna sida.

Börja spela just nu för att förvandla en liten by till en riktig metropol!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more