Bokmärken

Carnage

Alternativa namn: Carnage

Carnage nätet & ndash; är en gratis online role-playing game (MMORPG), där medeltida sjudande passioner, där alla strider och intriger kommer huvudsakligen sker mellan människor, och inte mellan robotar.

Online spel Carnage inte kräver klientinstallation och spel tillgängliga i alla webbläsare. & Nbsp;

Till att börja spelet bara behöver Carnage online-registrering: Det finns 2 sätt att registrera.

Den första är att använda ett konto i en av de föreslagna sociala nätverk (VKontakte, Facebook, Mail. ru, Twitter, Klasskamrater),

Den andra är direkt från webbplatsen genom att klicka på & laquo; Registrera dig & raquo; I det öppnade fönstret väljer du ditt kön och en av de fem städer (Lu, Morion, Sarkel, Ankare, Aurora). Ange sedan önskat namn och lösenord, och sedan drivs i lämplig fältkoden (koordinater) i dialogrutan kommer att uppmana dig att acceptera avtalet regler och passera en tränings kamp med trä soldater. Tja, det är allt i spelet Carnage Registreringen är klar.

& nbsp;

Även i spelet, kan du välja för din karaktär, är valet i spelet är tillräckligt stor och varierande. Förutom manliga och kvinnliga karaktärer, det finns namn som du kan köpa för sestertii (en av spelets valuta, som kan köpas för riktiga pengar). Carnage online spel utom sestertie ännu floriner, det är en annan spelets valuta.

& nbsp;

Spelaren karaktär har flera grundläggande egenskaper: Styrka, smidighet, instinkt och vitalitet. Beroende på vad en bild är vald, kommer att vara tillgängliga för olika typer av vapen och ammunition. Här är några av dem: Helmet, Fist, Armor, byxor, axlar, handskar, sköldar, bälten, stövlar, knivar, klubbar, svärd, yxor och mer. Förutom vapnen i spelet, finns det fortfarande olika magiska elixir.

På grund av särskilda färdigheter, kan tecknet bedriva fiske, hantverk och alkemi.

& nbsp;

Spela spelet Carnage på nätet kan du få ett visst yrke för en särskild licens. Tillgänglig är licensierade yrke:

Mercenary & ndash; Detta är den farligaste och krävde handel

Merchant & ndash; Detta yrke kan du köpa knappa varor i bulk och göra några finansiella transaktioner på förmånliga villkor,

Prästen & ndash; de viktigaste uppgifterna för yrket, att genomföra vigslar i templet,

Mentor & ndash; uppgift yrket, utbilda nybörjare i spelet, inte så vänliga världen,

Doctor & ndash; Detta yrke kan du delta i healing.

& nbsp; & nbsp;

Carnage online spel är i närvaro av en stor mängd olika platser genom som spelar spelet online Carnage kommer att bli mycket spännande.

Spelet har sådana byggnader och strukturer, som auktionen (för handel), Exchange (handel standardartiklar som säljs i butiken), reparationsverkstäder (du kan reparera slitna grejer), Temple (plats för bön och ceremonier), Town Hall (där det finns en registrerings klaner) och sjukhusvård (du kan förbättra din hälsa).

Dessutom är spelet en fängelsehåla, där många faror och mystiska varelser. Och detta äventyr kommer att bli ännu mer intressant, dessutom kan det finnas en konstig upptäckt. För att nå maximal framgång i fängelsehålan, måste du gå till ett lag (minst 5 personer).

Och det finns många uppdrag lägga till fler färger till spelet Carnage.

& nbsp;

Nu strider:

från den första nivån kommer att finnas tillgänglig befallande slagsmål & ndash; den kämpar med några allierade och fiender, och från den andra nivån, kan du delta i de kaotiska strider - en kamp med ett obegränsat antal deltagare. Grupper allierade och fiender distribueras automatiskt.

Striderna kan vara både konventionella och blodig. I det blodiga slaget i händelse av seger, är det möjligt att ta emot flera gånger mer erfarenhet än vanligt, men med förlust, finns det en stor risk för skador.

& nbsp;

På den fjärde nivån, finns missbruk (väg av ljus eller mörker).

Det finns fyra Addiction: Lätt, Order, kaos och mörker.

Varje Addiction fundamentalt annorlunda egenskaper, karaktär och förmåga, presenterar ett komplext system av beteende och relationer. & Hellip; & Nbsp; Det finns bra och dåliga böjelser, det finns ingen ondska eller goda, färdigheter - varje inneboende hel uppsättning känslor, passioner, handlingar förståelse. Det finns bara olika sätt att nå sanningen och få erfarenhet, har var och en rätt att söka, hitta och slåss. & Nbsp;

& nbsp;

Spela Carnage kan vara en del av en av de klaner. Du kan välja Guild och fraktioner, och närvaron av forumet ger en möjlighet att diskutera-spektrum av ämnen.

I allmänhet är spelet värd uppmärksamhet. Jag vill påminna er att börja spela Carnage, behöver bara registrera Carnage. Njut av spelet!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more