Dina bokmärken

Bil äter bil 3

Alternativa namn:

Car Eats Car 3 en ny berättelse relaterad till den redan berömda cykeln av spel dedikerade till rovbilar. Du hittar här förbättrad 2D-grafik i en färgstark tecknad stil och vackert utförd röstskådespeleri.

Liksom de tidigare delarna är spelet ett mästerverk, men även om du inte har spelat de två första delarna kommer det inte att vara svårt för dig att bemästra kontrollerna och förstå alla finesser tack vare en tydlig och koncis handledning i början av spelet.

Många trevliga minuter väntar på dig under spektakulära lopp där du inte bara behöver nå mållinjen så snabbt som möjligt, utan också för att överleva och slåss mot lömska fiender.

För att bli bäst i det här spelet behöver du:

  • Uppnå behärskning av körning
  • Förbättra din bil med pauserna mellan loppen
  • Samla belöningar utspridda längs racervägen
  • Bli den starkaste krigaren på arenan genom att besegra alla motståndare

På ytan ser allt ganska enkelt ut, men i verkligheten kommer det inte att vara lätt att slutföra alla dessa uppgifter.

Som namnet antyder kommer dina motståndare i det här spelet att vara farliga bilar som bokstavligen kan sluka din bil. Lyckligtvis kommer du inte att vara så ofarlig alls och genom att förbättra dina vapen kommer du att kunna presentera många obehagliga överraskningar för dina fiender. För att vinna över motståndare kommer du att hjälpa den färdighet som du förvärvar genom att gå igenom ett stort antal lopp-strider. Kom ihåg att det inte är den starkaste som vinner här, utan den skickligaste ryttaren.

Försök inte att slutföra alla spår i en bil. Med tiden kommer du att behöva köpa ett snabbare fordon.

Du kan välja mellan flera alternativ:

  1. Harvester
  2. Lokomashina
  3. Frankopstein
  4. Trancominator

Välj det alternativ som bäst passar din körstil och bli en legendarisk vägkrigare som ingen annan på arenan kan hantera.

Bli inte avskräckt om din nya bil inte verkar så bra till en början. De flesta fordon blir betydligt kraftfullare efter att du har gjort de första uppgraderingarna.

Tävla online med vänner som du bjuder in till spelet eller hitta värdiga motståndare bland tusentals spelare runt om i världen.

Trots att vissa av uppgifterna i spelet kräver en stabil internetuppkoppling kommer du inte att bli uttråkad. Vinn offline-lopp och få mynt för framtida uppgraderingar. Utvecklarna har sett till att du kan ha kul oavsett var du är, spela var som helst, när som helst.

Butiken i spelet låter dig fuska lite och få möjligheten att förbättra din bil ännu snabbare. Köp är inte obligatoriska, det kommer bara att ge en möjlighet att tacka utvecklarna ekonomiskt och få förbättringar lite snabbare.

Du kommer säkert att njuta av att spela Car Eats Car 3, spelet är väldigt populärt och förtjänar uppmärksamhet.

Du kan ladda ner

Car Eats Car 3 gratis på Android genom att följa länken på den här sidan.

Installera spelet just nu, vägen full av äventyr väntar på dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more