Dina bokmärken

Bil äter bil 2

Alternativa namn:

Car Eats Car 2 är fortsättningen på det framgångsrika rovbilspelet. Otroligt färgstark 2d-grafik ger intrycket av att du tittar på en tecknad film, men samtidigt kan du styra huvudkaraktärerna. Spelet har rolig musik och röstskådespeleriet är gjort i en unik stil.

Management här är inte svårt, och även om du spelar dessa spel för första gången, tack vare en kort handledning, kommer du snabbt att reda ut allt.

Här är den andra delen av den populära spelserien. Det kommer att bli ännu mer intressant.

Väntar på dig i spelet:

  • 35 helt nya nivåer
  • Fler möjligheter att uppgradera maskinen
  • Nya lömska fiender

Och naturligtvis, många segrar vunnit i svåra tävlingar!

Uppgiften inför spelaren är inte lätt, du behöver inte bara komma i mål på kortast möjliga tid. Längs vägen måste du bekämpa de köttätande bilarna som väntar på åkarna på rutten. Dessutom måste du under loppet försöka samla så många mynt och kristaller som är utspridda runt banan. Även om du inte lyckades nå mållinjen borde du inte bli upprörd, tack vare pengarna som samlades in under resan kommer du att kunna förbättra bilens nödvändiga parametrar och sedan fortsätta att försöka.

När du uppgraderar, bestäm vilken av parametrarna som ska ge större effekt, ibland kan det vara hastighet eller tankkapacitet, och ibland kraftfullare vapen. Det beror bara på dig vilken av parametrarna som ska förbättras, och kanske allt samtidigt om du har tillräckligt med pengar för detta.

När du maximerar parametrarna för bilen tar inte spelet slut. Tack vare den förbättrade prestandan kommer du snabbt att kunna ackumulera, genom att delta i lopp, det belopp som krävs för att köpa en kraftfullare bil. Även med minimala förbättringar blir en bil av högre klass mer kraftfull, och genom att pumpa upp den kan du avancera ännu längre i spelet.

I spelet kommer du att ha möjlighet att tävla både med dina vänner, som du bjuder in till spelet, och med okända spelare runt om i världen. Dessa turer kräver en stabil internetuppkoppling.

Arena är ett slagfält för rovbilar och det kan bara finnas en vinnare i denna tävling.

Allt bestäms inte av bilens kraft, mycket beror på förarens skicklighet, om du är en skicklig racerförare kommer du att kunna vinna även om din bil är sämre i prestanda än motståndarens bil.

Om du vill få dagliga och veckovisa belöningar för ditt besök, försök att titta in i spelet varje dag i åtminstone några minuter.

Du kan spela Car Eats Car 2 utan kostnad eftersom spelet är gratis. Men om du vill utvecklas snabbare, besök spelbutiken. För spelets valuta eller riktiga pengar får du användbara saker där. Genom att göra köp med riktiga pengar kommer du att tacka utvecklarna för deras ansträngningar med att skapa spelet.

Car Eats Car 2 ladda ner gratis på Android kommer inte att vara svårt, följ bara länken på denna sida.

Installera spelet just nu och gör din bil till den häftigaste på en farlig väg!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more