Dina bokmärken

Kapten för industri

Alternativa namn:

Captain of Industry ekonomiskt strategispel som du vill spela. I spelet hittar du 3d-grafik av bra kvalitet. Musiken är vald med smak, röstskådespeleriet är inte tillfredsställande.

Spelet börjar med det faktum att den mänskliga civilisationen kollapsar till följd av apokalypsen. Du kommer in på ön genom att köra ett skepp med en liten grupp överlevande.

En liten träning väntar på dig, där du kommer att få se alla krångligheterna med att kontrollera spelet.

Nästa din uppgift:

  • Skapa basläger
  • Etablera utvinning av mineraler och andra resurser
  • Starta produktion av nödvändiga föremål
  • Studera och tillämpa förlorad teknologi
  • Försök hitta och rädda andra överlevande med hjälp av flottan

Spelet är inte helt vanligt. I den lade utvecklarna stor uppmärksamhet på detaljer.

Captain of Industry är mycket intressant att spela, spelet är beroendeframkallande.

Konstruktion av vilken byggnad som helst är inte bara ett par klick med att dra ett objekt och placera det på torget. Du måste ta hand om alla små saker. Till exempel, om det här är en fabrik, behöver du en skorsten med ett rengöringssystem för att inte förstöra ett redan skadat ekosystem. Vi måste fundera på hur man bygger en produktionspipeline. Dessutom kommer det att behövas utrustning för att underhålla produktionsanläggningar och leverera råvaror.

Alla tekniker är inte tillgängliga på en gång, du måste anstränga dig hårt för att återställa de förlorade färdigheterna. I takt med att du återhämtar förlorad kunskap kommer nya byggnader, effektivare tekniska lösningar och ny utrustning att bli tillgängliga för dig.

Fabriker och resursutvinning anställer personer från det team du leder. Alla kommer att behöva bostäder, utbildningslokaler där de kan studera och byggnader för fritid och underhållning. Du måste bestämma vad som är brådskande och vad som kan vänta. Försök skapa bra förutsättningar för befolkningen i en växande stad, för glada människor lär sig och arbetar mycket mer effektivt.

När du slagit dig ner på en ny plats kommer din lilla by att se ut som en riktig stad.

Värt att försöka skicka ett skepp för att leta efter andra grupper av överlevande. När allt kommer omkring kanske de inte har så tur med ledaren, och de behöver hjälp, och din stad behöver nya invånare för ytterligare tillväxt och välstånd.

Det här är inte en så säker aktivitet som det kan verka. Under resan kan pirater attackera ditt skepp, eftersom inte alla överlevande har valt utvecklingsvägen och försöker återställa den förlorade civilisationen, det kommer definitivt att finnas de som bara vill ta egendom från andra med våld.

Därför, innan du skickar ett fartyg på ett räddnings- eller utforskningsuppdrag, se till att förbättra dess rustning och utrusta det med vapen. Bara i det här fallet kommer inte piraterna att våga attackera honom, och även om de vågar, kommer de snabbt att inse att attacken på din flotta var deras misstag.

Captain of Industry gratis nedladdning på PC, tyvärr finns det inget sätt. Spelet kan köpas på Steam eller på den officiella hemsidan.

Installera spelet just nu och låt inte civilisationen dö!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more