Bokmärken

Candy Cash

Alternativa namn: Godis pengar Candy cache

Om du någonsin spelat en gammal favorit med många Diamond Dash, är detta spel helt i din smak. Spel Godis Penga inneboende mycket lik DD. Spelet utspelar sig i en godisbutik. Du måste sälja mer godis och, naturligtvis, få betalt för det. Att sälja, måste du ta bort de kedjor av tre eller fler godis av samma färg. Ju snabbare du hitta kedjan, desto fler poäng får du. På vänster sida av skärmen framför dig visas en tidsskala. Ständigt med samma kedja av godis, du förlänga din tid, men om du tänker och inte utför någon åtgärd, medan gradvis försvinna. När tiden når botten varumärket, avslutar turnén. I allmänhet, Candy Cash på nätet & ndash; utmärkt erbjudande från utvecklare Plinga Spela för en trevlig och avkopplande tidsfördriv.

Om du tidigare har haft att träffa med spelen Plinga, sedan skynda att glädjas att registreringsprocessen är för dig att hållas till ett minimum, men han kommer att vara frånvarande i princip & ndash; Du kan logga in direkt med de tidigare registrerade uppgifter. Om du är en nybörjare och första gången bekantskap med Plinga Play, då du kommer Candy Cash registrering vara obligatoriskt. Alla spelkontroll ges på engelska, men även utan att veta språket kommer att kunna intuitivt gissa vad de ska göra. Om du vill på förhand testa spelet, kan du klicka på den blå knappen längst ned på formulär för tillstånd och laquo; Prova & raquo;, då du kommer att finnas tillgänglig en testversion.

1. Om så önskas, spelaren kan registrera med ditt Facebook-konto, kan du göra det genom att klicka på lämplig knapp. Om du föredrar att registrera med den traditionella metoden, och klicka sedan på knappen & laquo; Registrera dig & raquo; längst ned till höger.

2. Du kommer att se registreringsformuläret, som du måste fylla i för att spela i Candy Cash, i det övre fältet, som kallas & laquo; e-postadress & raquo;, eftersom du säkert inte kommer att bli svårt att gissa, måste du ange adressen till din elektroniska brevlåda.

3. Nästa i raden under namnet & laquo; Användarnamn & raquo; skriva ditt användarnamn, så att systemet kommer att fortsätta att se till dig, eftersom de kommer att ringa din spelkaraktär i de flesta spel (vissa hjältar kan tillsättas för att ge namn).

4. Traditionellt, fältet & laquo; Password & raquo; fyll i ditt lösenord. Försök att välja den säkraste lösenord för att spela spelet Candy Cash var säker och tillförlitlig, och du har sinnesro att ingen kan bryta sig in i din låda.

5. Systemet kan fortsätta registreringsprocessen, måste du acceptera de regler och villkor för användning av detta projekt. Jag håller med alla regler kan, genom att kontrollera linjen & laquo; Jag accepterar villkoren och hellip; & raquo;.

6. Om du vill prenumerera på nyhetsbrevet av webbplatsen, sätta fågeln i rutan & laquo; Skicka mig e-post & hellip; & raquo;, om inte & ndash; skip cellen.

7. Är du redo? Press & laquo; Registrera dig & raquo;.

Detta spel & ndash; ett bra sätt att koppla av, bara en bra tid för ett bra tidsfördriv. Förutom att spela Candy Cash gratis, varför inte ta chansen?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more