Dina bokmärken

krigsmaning

Alternativa namn:

Call of War realtidsstrategi för mobila enheter. I spelet hittar du bra realistisk grafik och högkvalitativ röstskådespeleri.

Världen där handlingen utspelar sig är på gränsen till en stor konflikt. Det här är vår planet innan första världskriget började. Du måste delta i en global konfrontation genom att välja en av parterna.

Många länder deltog i världskrig. Detta ger dig möjligheten att välja vem du ska spela bland ett dussin fraktioner.

För att du snabbt ska vänja dig vid spelet har utvecklarna förberett tips som gör det lätt att förstå kontrollerna.

När du har valt ditt land måste du se till att det vinner i ett av de mest brutala krigen i historien.

Mycket arbete att göra:

  • Stärka ekonomin och utvinna mineraler
  • Utveckla teknik för att ha överlägsenhet över fienden
  • Skapa en stark och talrik armé
  • Led strider och vinn segrar på slagfältet

Att fylla i ovanstående poster garanterar inte seger, men ökar chansen att lyckas.

Som i alla realtidsstrategier är hastigheten viktig här. Nya typer av vapen och tekniker kan ge dig en fördel nog att vinna på slagfältet genom att besegra din motståndare.

Allt är inte avgjort under strider. Precis som i verkliga krig spelar diplomati en viktig roll i detta spel.

Hitta pålitliga allierade bland tusentals spelare runt om i världen. Slutför kollektiva uppgifter och få värdefulla priser.

Lita inte för mycket på dina allierade, för alla kommer att se till sina egna intressen.

Om du vill tävla med andra spelare har du möjlighet att göra det. Försök inte att utmana de bästa spelarna i spelet direkt. För att lära dig hur du leder dina arméer och ta reda på kapaciteten hos varje typ av trupper, bör du först gå igenom kampanjen. Efter det kan du försöka besegra en annan person. Detta kommer att vara mycket svårare än om AI:n spelar mot dig. Om du misslyckas med att vinna första gången kommer du att bli mer erfaren och kunna agera mer effektivt nästa gång.

Spendera tid på att spela varje dag för att få dagliga och veckovisa inloggningspresenter.

Om Call of War är för svårt att spela, besök spelbutiken. Det kommer att finnas möjlighet att köpa boosters och andra användbara varor. Du kan betala för köp med både valuta i spelet och riktiga pengar.

Under semestern kommer utvecklarna att glädja dig med trevliga uppdateringar. Missa inte tävlingen med temapriser och presenter. Kontrollera om en ny version av spelet har dykt upp oftare.

En internetanslutning krävs för att spela, men i dagens värld är detta inget problem.

Call of War ladda ner gratis på Android, du kan använda länken på den här sidan eller besöka utvecklarens webbplats.

Börja spela just nu för att lära dig mer om händelserna i ett av de största krigen i historien och till och med delta i striderna genom att välja en av konfliktens sidor!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more