Dina bokmärken

Call of duty: Warzone

Alternativa namn: кол оф дьюти варзон

Call of duty Warzone 2. 0 är en actionfilm där du måste visa dina färdigheter på slagfältet. Otroligt realistisk grafik väntar dig i detta spel. Röstskådespeleriet är inte sämre än bilden och utförs felfritt.

Innan du spelar Call of duty Warzone 2. 0, välj utseende för din karaktär och kom på ett spelnamn. Därefter kommer du att hitta ett spännande spel efter att du har gått igenom en kort handledning.

Du kommer att hitta många äventyr i denna gigantiska stridsarena:

  • Säkra territoriet i givna rutor
  • Förstör fiender i byggnader och i öppna områden
  • Samla dig med vänner
  • Tävla med andra spelare och ta reda på vem som är bäst
  • Utför specialuppgifter i städerna och byarna i Republiken Adal

Många spellägen utöver de listade väntar på dig, och du kan lära dig om dem medan du spelar.

Spelet har en otrolig mängd olika vapen. Från knivar till granatkastare. Prova all denna arsenal i strid. Men sortimentet är riktigt stort och det kommer att ta ganska lång tid att prova allt. Spelet är helt gratis, men en del av innehållet är endast tillgängligt om du köper andra spel från utvecklaren.

Dessutom, om du äger Call of Duty : Modern Warfare II Vault Edition, kommer du att få många andra bonusar, som 10 timmars speltid, du kommer att få dubbel erfarenhet, ett stridspass och 50 nivåpass. Men även utan alla dessa bonusar är spelet spännande och intressant.

Samla lådor på slagfältet för att få ny utrustning. Genom att slutföra kontrakt kan du också regelbundet fylla på din arsenal, vilket ger dig en fördel under spelets gång. Om du inte vet vilket läge du ska välja för spelet, spela en blitzmatch. Det här är ett bra sätt att fördjupa dig i spelet utan att slösa tid på att välja plats och andra parametrar.

Det finns många platser i spelet, om du tröttnar på att spela i en kan du välja den lämpliga bland många andra. Du kan spela mot andra spelare inte bara ensam, utan också tillsammans med ett kompislag mot ett annat lag. Att spela mot AI är också intressant. Utvecklarna har gjort ett bra jobb för att få virtuella motståndare att agera mer meningsfullt. Nu har besegra enheter som kontrolleras av artificiell intelligens blivit nästan lika intressanta som riktiga motståndare. Om du inte har vänner som gillar den här typen av spel kan du enkelt hitta likasinnade genom att chatta med spelare från hela världen.

I spelbutiken kan du köpa kistor med vapenutrustning och spelbonusar. En del av sortimentet är tillgängligt för valuta i spelet, men det finns positioner som du måste spendera riktiga pengar på. Det är inte nödvändigt att göra inköp, men om du vill göra spelet lite lättare för dig själv, så finns det en sådan möjlighet. Genom att göra köp för riktiga pengar uttrycker du din tacksamhet till utvecklarna.

Kontrollera butiken regelbundet för generösa rabatter och reor. Detta händer särskilt ofta på helgdagar. Spelet får regelbundet uppdateringar som innehåller nya territorier, spellägen och utrustning. Du kan ladda ner Call of duty Warzone 2. 0 gratis på en PC om du följer länken på denna sida. Börja spela just nu, många strider väntar på dig här!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more