Dina bokmärken

Call of Duty: United Offensive

Alternativa namn:

Call of Duty: United Offensive är ett av de första spelen i Call of Duty-serien, det är ett förstapersonsskjutspel. Du kan spela på PC. En gång i tiden ansågs grafiken som du kommer att se här vara revolutionerande, men nu är spelet en klassiker och kommer att vara av intresse främst för fans av serien och gör att du kan ta reda på var allt började. Röstskådespeleriet är bra, och musiken matchar den tid som spelet utspelar sig på. Call of Duty: United Offensive fick dussintals utmärkelser och ansågs med rätta vara det bästa skjutspelet när det släpptes. Det var denna framgång som möjliggjorde födelsen av en legendarisk serie spel som glädjer fansen än i dag.

Innan du påbörjar komplexa uppdrag kommer du att genomgå en kort utbildning, under vilken du snabbt kan bemästra grunderna för kontroll och lära dig hur du interagerar med gränssnittet.

Efter detta väntar många farliga uppgifter på dig, under vilka du kommer att behöva göra mycket:

  • Förstör alla som kommer i din väg
  • Förbättra dina färdigheter för att vinna snabbare och mer effektivt
  • Fyll din arsenal med de bästa vapnen
  • Ta kontroll över fordon och militär utrustning vid behov under uppdraget

Listan innehåller de viktigaste aktiviteterna som du kommer att göra i Call of Duty: United Offensive PC.

I det här spelet får du lära dig hur du använder olika typer av vapen. Genom att experimentera med olika taktiker kommer du att upptäcka vad som passar din individuella kampstil bäst. Automatiska vapen låter dig undertrycka fiendens försök att göra motstånd, men du kommer hela tiden att få slut på ammunition. Det finns inga sådana problem med gevär, men de kommer att kräva tid att ladda om mellan skotten och kommer att vara mindre effektiva om fienden lyckas komma nära dig.

Glöm inte granater och sprängämnen, med dem kan du träffa flera fiender samtidigt. I vissa uppdrag kommer uppgifterna att vara ovanliga, du måste lära dig hur man använder en stridsvagn eller ett tungt maskingevär i strid. Det är dessa funktioner som gör Call of Duty: United Offensive så intressant att spela.

Du kommer att få möjligheten att gå igenom alla de hetaste striderna i en av de största konflikterna i den moderna världens historia. Hjälp de allierade trupperna att landa på Sicilien, bli en deltagare i slaget vid Arden, eller förstöra tusentals fiender på Kursk-bukten.

För att komma igång behöver du bara ladda ner och installera Call of Duty: United Offensive. Tidigare var det möjligt att spela online med andra spelare, men nu är servrarna redan inaktiverade och bara den lokala kampanjen är tillgänglig.

Call of Duty: United Offensive gratis nedladdning, tyvärr kommer det inte att fungera. Spelet kan köpas på utvecklarens hemsida eller med hjälp av länken på denna sida. Mer än 10 år efter lanseringen är priset på spelet symboliskt, och under försäljning kan du köpa det ännu billigare.

Börja spela nu för att uppleva spelet som blev ett av de bästa på sin tid och markerade början på den otroligt framgångsrika Call of Duty-serien!

Minimikrav:

fullversion av original Call of Duty, 3D hårdvaruacceleratorkort krävs - 100 % DirectX 9. 0c-kompatibel 32MB hårdvara T L-kompatibelt grafikkort och de senaste drivrutinerna*, Microsoft Windows 2000/XP, Pentium III 800MHz eller Athlon 800MHz-processor eller högre, 128MB RAM (256MB rekommenderas), 1150MB okomprimerat ledigt hårddiskutrymme (plus 600MB Windows 2000/XP växlingsfil), 100 % DirectX 9. 0c-kompatibelt 16-bitars ljudkort och senaste drivrutiner, 100 % Windows 2000/XP-kompatibel mus, tangentbord och senaste drivrutiner, DirectX 9. 0c (ingår)

Multi-player Krav:

Internet (TCP/IP) och LAN (TCP/IP) spel stöds

Internetspel kräver 56kbps (eller snabbare) modem och senaste drivrutiner

LAN-spel kräver nätverkskort och senaste drivrutiner

Viktigt meddelande: *Vissa 3D-acceleratorkort med chipseten som anges här kanske inte är kompatibla med 3D-accelerationsfunktionerna som används av Call of Duty United Offensive. Kontakta din hårdvarutillverkare för 100 % DirectX 9. 0c-kompatibilitet.

Chipset som stöds

Alla ATI Radeon-kort

Alla nVidia GeForce-kort

Matrox Parhelia

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more