Dina bokmärken

Call of Duty: Roads to Victory

Alternativa namn:

Call of Duty: Roads to Victory är ett av de första spelen i raden av first-person shooters. Du kan spela på PC. Grafiken är klassisk och idag imponerar inte längre, men här är en tidlös klassiker som alla fan av spel i den här genren helt enkelt måste spela. Röstskådespeleriet är klassiskt, men realistiskt, befälhavarnas vapen och order låter extremt trovärdiga, och musiken motsvarar tiden som handlingen kommer att berätta om.

Som många andra spel dedikerade till militära teman, är Call of Duty: Roads to Victory tillägnad händelserna under andra världskriget och kommer att tillåta spelare att delta i den tidens mest kända operationer.

Slutför handledningsuppdraget för att vara förberedd för ytterligare evenemang. Det tar inte mycket av din tid, gränssnittet i spelet är inte komplicerat och intuitivt, dessutom har utvecklarna förberett tips för nybörjare.

Du kommer aldrig att bli uttråkad i Call of Duty: Roads to Victory eftersom det finns mycket att göra:

  • Flytta dig runt i området och förstör de fiender du möter, de kommer att ge hårt motstånd
  • Utveckla färdigheter som gör dig till en bättre fighter och låter dig besegra vilken motståndare som helst
  • Använd tillfångatagna vapen för att utöka din arsenal och använd dem under strider
  • Lär dig arbeta tillsammans med en liten trupp soldater, så att du snabbt kommer att slutföra uppdragsmålen

Denna lista innehåller de viktigaste aktiviteterna som du måste göra i spelet.

Det faktum att Call of Duty: Roads to Victory släpptes för mer än tio år sedan gör det inte mindre intressant. Genomför tre kampanjer som var och en innehåller 14 uppdrag.

Detta är den allierade kampanjen:

  1. American
  2. Brittisk
  3. kanadensisk

Det finns en möjlighet att gå igenom alla tre berättelserna och ta reda på hur det hela slutar.

I var och en av dem kommer du att kontrollera en av soldaterna och på så sätt få möjlighet att gå igenom många svåra strider.Välj lämplig svårighetsgrad under passagen.

Använd taktik som bäst passar din spelstil. Du kan antingen koncentrera dig på långdistansattacker och använda prickskyttegevär, eller bli en oövervinnerlig kulsprute som förstör fiendens styrkor med kraftig eld i närstrid. Men även om du föredrar ett gevär, glöm inte att ständigt gå framåt eftersom fienderna kommer att försöka attackera dig om och om igen tills ammunitionen tar slut. Kom ihåg uppdragsmålen.

Att spela Call of Duty: Roads to Victory kommer att vara intressant eftersom det finns ovanliga uppdrag, till exempel kommer du tillfälligt att bli en jaktplan ombord på ett tungt bombplan och skjuta ner fiendens plan med ett tungt maskingevär.

För att ha en intressant tid i spelet behöver du bara ladda ner och installera Call of Duty: Roads to Victory, varefter du inte längre behöver en internetanslutning.

Call of Duty: Roads to Victory gratis nedladdning, tyvärr kommer det inte att fungera. Spelet kan köpas på utvecklarnas officiella webbplats eller genom att klicka på länken på denna sida. För tillfället är priset ganska lågt eftersom det har gått mycket tid sedan den släpptes.

Börja spela just nu och slutför alla tre kampanjerna och besegra fiendens arméer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more