Dina bokmärken

Call of Duty: Black Ops 4

Alternativa namn:

Call of Duty: Black Ops 4 är ett onlineskjutspel med förstapersonsvy i stil med en Battle Royale. Du kan spela på en PC eller bärbar dator om den har tillräcklig prestanda. Grafiken i spelet ser otroligt realistisk ut och är en av de bästa bland spel i den här genren. Röstskådespeleriet är bra med trovärdiga vapenljud och skön energisk musik.

Denna del av den berömda Call of Duty-serien är fokuserad på att spela online med riktiga motståndare, vilket innebär att det inte blir lätt att vinna. Balansen här är bra, systemet väljer själv spelare på en nivå nära din som motståndare.

Innan du börjar kommer du att ha möjlighet att lära dig hur du kontrollerar din karaktär; tips utarbetade av utvecklarna hjälper dig med detta. Dessutom kan du välja kön och anpassa utseendet på huvudpersonen innan spelet.

Under spelet måste du göra många saker:

  • Kämpa mot fienderna du möter längs vägen
  • Förbättra de färdigheter du använder oftast under strider
  • Utöka din arsenal av vapen och rustningar
  • Slutför uppdragets mål för att avancera ytterligare
  • Styra stridsdrönare och förstöra fiender på säkert avstånd
  • Tävla online med hundratusentals spelare från hela världen

Det här är de viktigaste aktiviteterna du kommer att göra i Call of Duty: Black Ops 4 PC.

spellägen är flera och vart och ett av dem låter dig ha roligt när du utför gemensamma uppgifter med andra spelare eller slåss med varandra.

Besegra de döda i zombieläge, eller träffa riktiga människor i eclipse-läge.

Det finns många olika vapen i spelet. Det enklaste är det traditionella skjutvapnet, men det finns också ett energivapen. De mest intressanta stridsrobotarna är drönare, utrustade med kraftfulla vapen och låter dig skjuta motståndare samtidigt som de är utom räckhåll.

Armor finns i flera typer, den mest effektiva är robot och utrustad med ett exoskelett. Den ökar din karaktärs styrka och kan öka din eldkraft tack vare dess inbyggda vapen.

Spela Call of Duty: Black Ops 4 kommer att tilltala alla fans av Battle Royale-spel och de som helt enkelt älskar first-person shooters.

Du väljer själv vilken taktik som används under strider, beroende på dina individuella preferenser. Använd prickskyttegevär med kraftfulla kikarsikten, eller snabbskjutande vapen för närstrid. Glöm inte sprängämnen, de kan orsaka enorm skada, använda granater och minor för att neutralisera ett stort antal fiender på en gång.

Call of Duty: Black Ops 4 nedladdning och installation räcker inte, du behöver en höghastighetsanslutning till Internet hela tiden du spelar.

Call of Duty: Black Ops 4 gratis nedladdning, tyvärr fungerar det inte. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller med hjälp av utvecklarnas officiella webbplats. Det är särskilt lönsamt att fylla på ditt leksaksbibliotek under försäljning.

Börja spela just nu och bli en legendarisk krigare genom att besegra alla fiender du möter i Call of Duty: Black Ops 4!

Minimikrav:

Operativsystem

Windows 7 eller senare (64 bitar)

Processor

Intel Core i3-4340 eller AMD FX-6300

Video

GeForce GTX 660 2 GB / GeForce GTX 1050 2GB eller Radeon HD 7950 2 GB

Minne

8 GB

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more