Dina bokmärken

Call of Duty: Advanced Warfare

Alternativa namn:

Call of Duty: Advanced Warfare är ett nytt förstapersonsskjutspel i den legendariska spelserien. Du kan spela på PC. Grafiken är bra, realistisk och detaljerad. Spelet låter effektivt och trovärdigt, musiken väljs i enlighet med den allmänna stilen.

I den här delen av Call of Duty kommer händelser att ta dig till en avlägsen framtid, där du kommer att delta i en väpnad konflikt. Med fler vapen och rustningar tillgängliga i spelet kommer du att ha fler alternativ på slagfältet.

Innan du börjar spela Call of Duty: Advanced Warfare måste du gå igenom flera träningsuppdrag där du får en instruktör och tips från utvecklarna för att bemästra kontrollerna och förstå vad som krävs av dig.

Omedelbart efter detta väntar en intressant berättelsekampanj på dig, under vilken det kommer att finnas mycket att göra:

  • Förstör fiender du stöter på när du slutför uppdrag
  • Utöka din arsenal av vapen och utrustning
  • Slutföra uppdragsmål
  • Tävla med andra spelare online eller bjud in vänner att spela
  • Förbättra huvudpersonens färdigheter så att han kan agera mer effektivt på slagfältet

Denna lista beskriver de viktigaste aktiviteterna som väntar dig i Call of Duty: Advanced Warfare PC.

Det finns fler vapen i spelet än i tidigare delar och de erbjuder mycket fler möjligheter, eftersom tekniken har avancerat långt i framtiden. Ändå bör du inte slappna av för mycket, eftersom dina motståndares vapen inte är sämre, och ibland till och med bättre, men oroa dig inte, tack vare fångade vapen har du möjlighet att snabbt utöka din arsenal. I början kommer du bara att ha ett vapen av varje klass, men det räcker.

Spelare kan ställa in svårighetsgraden som de vill. Fortsätt genom spelet utan stress eller kämpa varje steg på vägen medan du slutför uppdrag.

Du bestämmer själv hur du ska agera. Attackera fiender på avstånd med ett långdistansgevär med termiskt sikte, eller kom närmare för att plocka bort fiendestyrkor med ett höghastighetsautomatvapen. Det kraftfullaste vapnet och samtidigt skyddet är en robotdräkt med en integrerad maskingevär. Dessutom finns det drönare i spelet, de kommer att hjälpa till i olika situationer som du kommer att stöta på.

Du kommer definitivt att njuta av kampanjen i Call of Duty: Advanced Warfare, och när du tröttnar på att spela ensam kan du tävla med andra spelare online.

För att kunna spela samtidigt som du slutför lokala uppdrag behöver du bara ladda ner och installera Call of Duty: Advanced Warfare, men för att spela online måste du fortfarande ansluta till Internet.

Call of Duty: Advanced Warfare gratis nedladdning, tyvärr kommer du inte att kunna. Du kan köpa spelet på utvecklarnas officiella webbplats eller genom att klicka på länken på den här sidan. Det kan finnas en generös rabatt på spelet idag, se till att kolla in det.

Börja spela just nu för att gå in i framtiden och hjälpa en av PMC:erna att besegra sina fiender!

Minimikrav:

OS*: Windows 7 64-bitars / Windows 8 64-bitars / Windows 8. 1 64-bitars

Processor: Intel Core i3-530 @ 2. 93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2. 60 GHz

Minne: 6 GB RAM

Grafik: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB

DirectX: Version 11

Nätverk: Bredbandsanslutning till Internet

Lagring: 55 GB tillgängligt utrymme

Ljudkort: DirectX-kompatibelt

Ytterligare anmärkningar: Synfältet sträcker sig från 65 -90 .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more