Dina bokmärken

Business Tycoon Online

Alternativa namn: BT Online

Business Tycoon Online & ndash; är en fri webbläsare baserat online ekonomiska strategi som vann miljontals spelare världen över. Så, eftersom spelet är tillgängligt i webbläsarfönstret, spelklienten är inte nödvändig.

Registrera Business Tycoon Online, gör att du kan lära dig och känna framgångsrik affärsman, modeikon och även inflytelserika politiker. Du kan välja industrin att anställa, att slåss med sina konkurrenter, och mer & hellip;

För att bli godkänd Business Tycoon Online-registrering, måste du ange din e-postadress, lösenord och namnet (smeknamn). Efter en överenskommelse om att acceptera reglerna för spelet och välj en spelserver. Denna registrering kommer att sluta.

Du kan nu börja bygga sitt företag. Först måste du välja en karaktär namn, kön och verksamhetsområde där du kommer att fungera.

I Business Tycoon Online spel har fyra verksamhetsområden:

  • Den underhållningsbranschen
  • Detaljhandel
  • restauranger
  • Tjänster

betala bara uppmärksamhet åt beskrivningen av industrier, eftersom var och en av dem har sina egna egenskaper. Härnäst kommer du att behöva välja en assistent (sekreterare) av tio in och avgöra vilket kön det är.

Nu kan du gå direkt till den mycket spelet Business Tycoon Online, och genomförandet av de första uppgifterna för Svoge. Från tid till annan din sekreterare kommer att ge dig olika tips om spelet (i ditt bästa intresse att lyssna på detta kloka råd, vad skulle ditt företag går i rätt riktning, och du får de mest angenäma intryck av spelet).

För att spela spelet Business Tycoon & nbsp; Online & nbsp; från ett privat företag måste du utveckla din verksamhet till internationella företag, anställa och utbilda anställda. En av de viktigaste aspekterna av online-spel Business Tycoon, är att ge sina anställda som uppfyller vissa kriterier, tjänster (20). Om fördelad kontor, kommer dina medarbetare bidra till att höja effektiviteten i företaget. & Nbsp;

Beroende på vald skakade av, måste du bygga och utveckla affärer och fabriker som tillverkar oljeprospektering rigg och inställd för produktion för att bygga raffinaderier. Om du vill veta hur du korrigerar verksamheten, bygga affärer och skyskrapor, köpa material och interagera med spelarna, kommer du att bli ombedd 35 primära uppdrag, som kommer att betala för erfarenhetspoäng och pengar. Spela Business Tycoon Online, kommer du också dagliga uppdrag. När man bygger dess institutioner måste ta hänsyn till de potentiella konkurrenter, om de är nära en hel del, riskerar du att förlora sin ekonomiska framsteg. & Nbsp;

Vilken typ av verksamhet utan media, eller hur? Så i det här spelet finns. Med hjälp av de media som du kommer att genomföra informations attacker på dina konkurrenter, men kommer att bero på nivån och ditt inflytande. Det är möjligt att du kommer att ge upp i media, eller kommer att begära överladdning.

Game & nbsp; BT Online & nbsp; hjälper dig att utveckla dina kunskaper om företagande och se om du kan bli ägare av en brant

Play Game BT & nbsp; Online kan du skapa och hantera guilden och delta i debatten, och utbytesprocesser. Du kommer att ha möjlighet att bli medlem i & laquo; Golden VIP & raquo;, där du kommer att få vissa bonusar. Du kan också ta posten som vice av kommunfullmäktige och har rätt att stänga konkurrensmyndigheterna också delta mer och plundra. Och mycket mer & hellip;

För att sammanfatta i granskningen avslutats, kan vi säga att i Business Tycoon Online spel får alla som är intresserade i vägen för att bygga ett företag. Det finns en stor möjlighet för spelarna. Och för att förstå hela processen, är det nödvändigt efter registreringen av spelet Business Tycoon Online, passerar detta sätt själv!

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more