Dina bokmärken

Bunker Wars: WW1

Alternativa namn:

Bunker Wars: WW1 online realtidsstrategi med spännande uppdrag. Du kan spela på mobila enheter som kör Android. Grafiken i spelet är ljus i en tecknad stil, mycket vacker. Röstskådespeleriet är av hög kvalitet och musiken matchar atmosfären i spelet.

I Bunker Wars: WW1 kan du bli en begåvad befälhavare och slåss med tusentals spelare från hela världen om topplinjerna i betygstabellen och värdefulla priser. Det finns också en intressant kampanj som består av många uppdrag.

Innan du börjar strida med de mäktigaste arméerna i världen, gå igenom en kort utbildning för att lära dig allt om kontrollerna och gränssnittsfunktionerna.

Efter träningsuppdraget kommer du att ha många utmaningar:

  • Bygg en bas för dina fighters och förbättra den
  • Lär dig området där du kommer att slåss och placera enheter och torn på de bästa platserna
  • Uppgradera dina stridstorn och krigare
  • Experimentera med olika strategier tills du hittar de mest effektiva alternativen
  • Ta kontroll över nya territorier genom att besegra fiender

Här är en liten lista som innehåller de viktigaste uppgifterna som du kommer att utföra i Bunker Wars: WW1 Android.

Spelet har flera lägen, som var och en är intressant på sitt sätt.

Det är bäst att börja med att gå igenom en lokal kampanj, i så fall kommer du gradvis att förstå vilken taktik som är rätt för dig personligen. När du känner att du har fått tillräckligt med erfarenhet kan du försöka slåss med andra spelare. Det är svårare att slåss mot en människa än mot en AI, eftersom människor är mindre förutsägbara. En del av taktikerna kanske inte fungerar i strider med riktiga motståndare.

Försök att utforska vart och ett av de många områden där striden kommer att äga rum, detta kommer att ge dig en fördel nästa gång.

Uppgradera vapen och rustningar på dina fighters så att dina chanser att vinna ökar. Att stärka tornen hjälper till att bygga ett försvar och besegra även en starkare fiende.

De mest ihärdiga spelarna som besöker Bunker Wars: WW1 varje dag kommer att kunna ta emot priser för att utföra små uppgifter.

Du blir inte trött på att spela Bunker Wars: WW1 eftersom projektet utvecklas, det finns mer innehåll och på helgdagar hålls temaevenemang med värdefulla presenter till alla deltagare. För att vara säker på att du inte missar något, kolla in med jämna mellanrum för uppdateringar.

Genom att titta på spelbutiken kan du köpa många användbara saker. På försäljningsdagar säljs varor med rabatt. Vi accepterar spelvaluta eller riktiga pengar för betalning. Pengar kommer att påskynda utvecklingen av din armé något, men du kan nå topplinjerna i betyget utan dem. Striderna brukar vinnas av den mer begåvade befälhavaren, och inte av den som betalade mer.

För att börja spela måste du ladda ner och installera Bunker Wars: WW1. En internetanslutning krävs för att spela.

Bunker Wars: WW1 kan laddas ner gratis på Android med hjälp av länken på den här sidan.

Börja spela just nu för att skapa en oövervinnerlig armé och erövra rankingen av de bästa krigarna!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more