Dina bokmärken

Bruten pil

Alternativa namn:

Broken Arrow är en militär strategistrid som äger rum i realtid. Grafiken i spelet är väldigt realistisk, all utrustning är plausibelt röstad och musiken är vald med smak.

I spelet är det en konfrontation mellan de ryska och amerikanska arméerna. Vart och ett av länderna har över tvåhundra stridsenheter, av vilka många är anpassningsbara och anpassningsbara beroende på dina behov i kommande operationer.

Utan en kort utbildning skulle det vara svårt att förstå ledningen av många arméer. Men oroa dig inte, utvecklarna såg till att visa dig hur det går till.

All utrustning som presenteras i spelet har riktiga analoger och är inte en produkt av utvecklarnas fantasi.

För att besegra fienden i många uppdrag måste du slutföra många svåra uppgifter:

  • Experimentera med taktik på slagfältet
  • Kasta spaningsgrupper bakom krug
  • Leda markstyrkor, fartyg och till och med stridsflygplan
  • Välj utrustning före strider för att få maximal fördel
  • Detta är en liten lista över uppgifter, faktiskt ännu mer intressant än vad som beskrivits ovan.

Nu kan du berätta om allt detta mer i detalj.

När du slutför stridsuppdrag, försök att agera oväntat för fienden, men glöm inte uppdragets mål. Rätt val av utrustning och vapen har en mycket stor inverkan på hur svårt eller lätt det kommer att vara för dina trupper att klara av uppgiften.

Ibland spelar intelligens en stor roll. Förutom det faktum att du på detta sätt kommer att veta exakt antalet fiendens enheter, kan spaningsgrupper utföra andra uppgifter. De kan till exempel belysa viktiga fiendemål med laser eller störa fiendens logistik och tvinga fienden att dra sig tillbaka utan att tillföra ammunition och bränsle till fordon.

Att välja rätt enheter kan vara svårt. Vissa uppdrag kräver brute force, medan andra kräver din armés manövrerbarhet och osynlighet för att ge framgång med minimala förluster.

Glöm inte användningen av flyg och flotta. Dessa är typer av trupper som är av stor betydelse under fientligheter.

Många vapen och militär utrustning kan modifieras för att bättre passa de avsedda ändamålen. Till exempel orsakar artilleri mycket mer skada på befästa positioner med pansargenomträngande granater, och det skulle vara bäst att träffa fiendens arbetskraft i öppna områden med klustervapen.

Du kan bestämma vilka granater dina artillerisystem ska avfyra och till och med välja vilka bomber planen ska bära.

Spelet är för närvarande i tidig tillgång, men redan nu kan du spela det nästan utan tekniska problem.

Broken Arrow ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det inget sätt. Du kan köpa spelet på Steams handelsplattform eller på den officiella webbplatsen.

Installera spelet nu och få möjligheten att leda grupper beväpnade med de modernaste vapnen och utrustningen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more