Bokmärken

Bounty Hounds Online

Alternativa namn: Bounty Hounds Online

Online Game & nbsp; Bounty Hounds & nbsp; hänvisar till en klass av fantastisk multiplayer rollspel. Åtgärder i spelet utvecklas i en avlägsen framtid. Så i 24-talet, den blodiga World War 3, som äger rum i världen med hjälp av kärnvapen, har gjort de flesta av territoriet obeboelig, och de platser där det var möjligt att leva & ndash; på randen av social kollaps. Från kriget människor i Bounty Hounds Online gick till nukleära utveckling, som märkligt nog, kunde rädda mänskligheten: att ge människor möjlighet att lämna jorden och resa mellan stjärnorna på jakt efter en plats att återhämta liv. Under dessa resor de träffa andra intelligenta livsformer.

Låt oss se, vad vi behöver för att spela, som exponerar systemkrav & nbsp; framför oss? Att spela & nbsp; Bounty Hounds Online smidigt, behöver vi en dator med operativsystemet & nbsp; Windows XP / Vista / 7, processorn & nbsp; Intel Core 2 Duo-processor 2. 6GHz, 2GB RAM och ett grafikkort Nvidia 9600 GT (512) eller Radeon HD 3600.

Om vår dator uppfyller systemkraven för spelet, så kan du börja: & nbsp; registrering & nbsp; Bounty Hounds Online tar bara några minuter senare. Trots att det ryska språket ännu inte har tillhandahållits av utvecklare, kommer vi registrera utan problem. På vänster sida av skärmen på hemsidan för den officiella webbplatsen, måste vi gå in & nbsp; registreringsuppgifter. Gå med i spelet Bounty Hounds Online ber oss att komma upp med ett användarnamn (Spelarnamn), genererar (Password) och bekräfta lösenordet (Bekräfta lösenord), tillsätt e-postadress (E-Mail), samt bekanta sig med reglerna för webbplatsen & ndash spel och integritetspolicy; leverans & laquo; kryssa & raquo;. Det återstår att ladda ner programmet för att installera spelet på datorn med den gröna knappen längst ner i fältet registrering (downlad nu), installera det på din dator & ndash; är Bounty Hounds Online-registrering klar och vi kan dyka in i spännande, fascinerande och ibland skrämmande värld i framtiden.

Efter registreringen av Bounty Hounds Online & nbsp; spelet erbjuder oss att välja en teckenklass från fem tillgängliga:

Trooper - väl kunna hantera vapen och kan träffa ett mål från alla avstånd. Utseende tecken apelsin glasögon och ljusgrå form med gula accenter.

Bio ingenjör gör spelet olika farliga fälla som svårt att komma till fienden. Bära gula glasögon med blå och bruna brytningar form.

Scientist - närstrid, hanterar enkelt kemiska vapen. Striden är inte förutsägbara. Använd en mask och blå-blå uniform.

Agent tillhör en klass av spioner som försöker fånga fienden med överraskning. Han har med sig en massa olika moderna enheter för att attackera. Klädd i en grå uniform.

Artilleri - skytt, föredrar han att kämpa på lång räckvidd och professionellt med en pistol. & Nbsp; bär gula glasögon och gråblå vägda form med gula accenter. & Nbsp;

Spelet Bounty Hounds Online spel gör att varje tecken att få ett husdjur, som kan förbättras i samband med spelet, för att förbättra sin erfarenhet och kompetens, samt & nbsp; att uttrycka det forma. Husdjur kommer att vara till stor nytta i världen av Bounty Hounds nätet. & Nbsp;

spela spel online & nbsp; Bounty Hounds Online kommer att tilltala alla älskare av & nbsp; ett fantastiskt spel, på grund framför dem erbjuder en mängd olika världar; Dessutom är spelet ett rikt utbud av den arsenal av vapen och rustningar (500 arter), kan du hitta 40 olika arter av intelligenta utomjordiska livsformer, och passerar 40 uppdrag, samt att samla in uppgifter och göra din egen kraftfullare utrustning.

För att spela spelet Bounty Hounds Online kommer att vara särskilt intressant för fans av multiplayerspel: spelet ger dig möjlighet att genomföra grupp strider mot andra grupper av användare mot chefen och multilaterala minispel mot andra spelare. & Nbsp;

Spelet är mycket intressant och spännande, på höjden av grafen, och faktiskt utvecklarna har försökt på allvar. Allt som är tillräckligt för att sitta här jogga i Bounty Hounds Online spel!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more