Bokmärken

Fans

Alternativa namn: Fans

Inte så länge sedan dök upp på Internet en stor och spännande spel för fotbollsfans. Är du förvånad? Det låter förmodligen märkligt, men nu fans har chansen att hitta likasinnade, för att kommunicera med människor som är fans av samma fotbollslag som du och spela ett intressant spel. Och allt detta kan göras samtidigt.

Särskilt för människor som älskar fotboll och varannan kan bara prata om ditt favoritlag, och den sista matchen av böterna hamrade en straff, för att skapa ett online-spel fans. Fans på nätet & ndash; är ett spel som tar dig in i en värld där alla älskar fotboll, där man inte bryr sig om vad som händer med hans älskade lag. Fans online spel detta är din chans att hitta samma människor, som du, som lever fotboll. För att delta i projektet, som samlar ett stort antal människor från olika hörn av världen, som ivrigt väntar varje ny mästerskapsmatchen och ha kul att diskutera matcherna med likasinnade, vilket stärker vänskapen mellan fansen i verkliga livet.

Registrera Fans av spelet äger rum är mycket enkel, inte spelet inte kräver installation på hårddisken och köra på vilken dator som helst. Registrera Fans & ndash; det är några enkla steg. & Nbsp; Du måste:

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; för att inkludera ditt namn,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; en e-postadress

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; för att komma upp med ett lösenord

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; också acceptera ett användaravtal.

Nu måste vi välja laget som du är sjuk, och skapa din profil. Fans av online-registrering var framgångsrik och du kan starta spelet.

Du kommer att behöva övervaka hälsan hos din karaktär, hans styrka & nbsp; agility av karaktären, eftersom det ger mest utsatta för fienden och undvika kritiska träffar för slughet, idérikedom och ilska. Det är allt du behöver karaktär att hålla slagsmål. Då kommer du att kunna gå med i laget där andra spelare är fans av samma fotbollsklubb som du är. Du kommer att delta aktivt i samhällslivet laget. Ett lag måste gå igenom nivåerna, kommer detta att få för att få poäng. Spel Fans ger nätet dig möjlighet att utföra uppgiften som får brigad. Uppgifter kan vara olika:

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; seger över konkurrenter i området

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Slaget om arenan,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; , biljard,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; planen Shiz

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Arbetet på byggarbetsplatsen.

Det är värt att notera att i tillägg till detta laget har en gemensam kassa, som används för att köpa en mängd förbättringar. Dessutom har varje lag en första hjälpen-kit, med vilken varje medlem i teamet har förmågan att återställa sig en viss mängd livsenergi. Gäng kan också delta i veckoturneringar brigad, är vars resultat bestäms av det starkaste laget.

För att spela spel online Fans är mycket intressant, eftersom det i spelet finns det ett chattrum och ett forum där fans kan förhandla olika fotbolls ämnen, publicering fotboll nyheter och leta efter vänner. Spela spel online Fans gillar det, även de som inte känner ett fan av fotboll, eftersom du spelar kommer du att se att fotboll & ndash; det är inte bara ett spel, men hela världen som kan överraska alla. Spela Fans du tycker också att det är ett projekt som gör att du kan ta en direkt del i diskussioner om favoritfotbolls ämnen med andra medlemmar i nätverket. Här har du möjlighet att inte bara spela, för att delta i striderna fans, gå i en gungstol och ge din hjälte en fin vy, men också för att chatta med vänner, anpassa dem privata meddelanden och prata om fotboll chatt. & Nbsp; Fans kan spela varje. Slösa inte din tid i onödan, registrera spelet och njuta av fans av fotbolls humör och spännande spel. & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more