Dina bokmärken

Blodig pirat

Alternativa namn: Blodig pirat

Bloody Pirate Game: Anime Pirates Attack!

Samlar allt ombord på ett piratskeppsspel Bloody Pirate, som släpptes som en alternativ historia "One Piece". Det här är en webbläsarbaserad MMORPG-produkt i animegenren, och eftersom japanska TV-serier och serier har länge blivit älskade av det europeiska samhället är det inte förvånande att så många fans trängde runt "Blood Pirate".

As leksaken är rysk, du kan spela Bloody Pirate utan problem, desto mer måste du kommunicera mycket med karaktärerna, ledande dialoger och mottagande uppgifter. Utvecklarna bestämde sig för att inte belasta gameplayen med specialeffekter, och sådan moderering gjorde bra. Men de ljusa färgerna och igenkännliga utseendet på tecknen på plats, som kännetecknande för det japanska "köket" av serier, tv-program och spelprodukter.

En spelet som helhet kan man säga att det ser anständigt, ljust och attraktivt ut. Händelser utvecklas dynamiskt, uppdrag och strider är överflödiga för att hålla ett finger på pulsen.

Six klasser för choice

Bloody Pirate registrering är enkelt, eftersom du förmodligen har en e-postadress. Det här är vad du behöver ange i den övre kolumnen och under - 6 tecken i lösenordet och skriv in det igen för att se till att stavningen är korrekt. Sätt ett fält om att vi överensstämmer med reglerna och klicka på registreringsknappen. Men om du har ett konto på VKontakte, Twitter, Facebook, Google+, kan du logga in med hjälp.

Nu ska vi studera representanterna för de klasser som representerar dig i spelet.

  • Navigator. Behöver du bygga en kurs? Han kommer alltid att hjälpa.
  • Summoner, som helt kommer att passera för oracle eller mage.
  • krigare. Om du behöver använda brute force och muskel att spela, är det för honom.
  • Mechnik beväpnad med ett svärd, vilket är så klart, och löser alla frågor med ett blad redo.
  • A skytten specialiserar sig på att förstöra fienden på avstånd, häller pilar på honom.
  • Bard, han är en troubadour, han är en musiker. Musik är allt för honom, och han använder den för att ställa stämningen, eller att bära fienden.

Bland karaktärerna finns kvinnliga och manliga bilder som har sitt yrke. Följaktligen har uppsättningen egenskaper också en individuell karaktär, och de bör studeras noggrant för att bekvämt kunna göra ytterligare framsteg i spelutrymmet.

We pumpar muskler, färdigheter och erfarenhet

Alla tecken i början enkla och sämre än en starkare motståndare. För att öka sina egenskaper måste du hela tiden träna i uppdrag och delta i strider mot monster eller spelare. Sådant arbete kommer att ge hjälten olika verktyg i form av extra utrustning, assistenter och urval av segelbåtar.

I de allra första minuterna hittar du dig själv på skeppsdäcket i samband med andra pirater och får ditt första uppdrag. Kör det är oerhört viktigt, annars kommer du inte att avancera i diagrammet. För varje framgångsrikt uppdrag får du en belöning och spenderar bonus på förvärv av ytterligare förmågor och andra saker. Kämpar och uppdrag alternerar, vilket gör det möjligt att ta en paus från monotoni av handlingar och besöka olika territorier.

Battles in Bloody Pirate uppträder på principen om steg-för-steg-åtgärder, när du ger ett kommando till en strid, blir du en extern observatör och noterar arbetet på teckenförmåga.

Väljandet är PvE eller PvP kamplägen. Om du inte vill möta spelarna, gå till försvaret av fängelsehålor, rymdutveckling och andra äventyr. Men ha accepterat utmaningen av en annan spelare, gå till arenan, där du kan visa din egen taktik i all sin härlighet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more