Dina bokmärken

Bloodline: Heroes of Lithas

Alternativa namn:

Bloodline: Heroes of Lithas är ett RPG-spel för mobila plattformar. Grafiken är utmärkt, allt ser vackert ut i spelet, effekterna under striden är väldigt färgglada. Musiken, liksom karaktärernas röstskådespeleri, bidrar till att skapa atmosfären. Du kommer definitivt att njuta av att spela Bloodline: Heroes of Lithas, här måste du utforska en enorm fantasivärld i spetsen för en avdelning av krigare.

Gå till Lythas värld och försök att bli High Guardian om du kan. Efter det måste du resa mycket för att återställa ordningen i fantasivärlden.

I ett enormt spelutrymme lever många olika raser.

Här är några av dem:

  • Lycans
  • Demons
  • Halvgudar
  • Elves
  • Orcs

och många fler.

På grund av en ledares enastående egenskaper är det bara du som kan hantera ett team med olika varelser.

Samla en trupp bestående av starka representanter för olika raser. Försök att göra det till ett lag som består av fighters av olika stilar. För att vinna segrar över fiender måste du ha både fighters som är specialiserade på långdistansstrider och kraftfulla krigare som inte är rädda för närstrid. Du klarar dig inte utan supportenheter och magiker heller.

Alla fighters är indelade efter rang, ju fler stjärnor, desto mer värdefull är krigaren framför dig. Genom att samla skärvor kan du förbättra rangen för vilken medlem som helst i ditt parti.

Lär dig hur representanter för olika kulturer i Litas-världen lever, hur du behandlar dem kommer att avgöra mycket i framtiden.

Försök att utforska så många områden som möjligt. Detta är det enda sättet du kan hitta lämpliga fighters för din trupp och få de mest värdefulla artefakterna och vapnen. Varje krigare i ditt lag har sina egna karaktärsdrag, såväl som unika förmågor som du kan förändra och stärka.

Kommunicera med olika karaktärer under dina resor. Du kommer till och med att ha möjlighet att ha ett romantiskt förhållande.

Förstör manifestationer av kaos i världen, låt inte stridigheter mellan olika klaner förstöra denna magiska värld.

Alla dina prestationer kommer att presenteras som troféer i din klans stora hall.

Kampsystemet är enkelt. Striderna äger rum automatiskt. Du behöver bara välja när och vilka av specialattackerna som ska användas under striden och engagera dig i målbeteckningen genom att välja vilken av fienderna dina fighters kommer att attackera. Ibland kan resultatet av striden bero på detta.

Logga in ofta och få dagliga och veckovisa belöningar för ditt besök.

Var särskilt noga med att inte missa säsongshelgerna. Sådana dagar hålls speciella evenemang med tävlingar och värdefulla priser.

I butiken kommer du att ha möjlighet att köpa de sällsynta och mest kraftfulla fighters både för valuta i spelet, som du kan få genom att slutföra uppdrag, och för riktiga pengar. Dessutom finns boosters och utrustningsartiklar att köpa. När du gör inköp i butiken uttrycker du tacksamhet till utvecklarna som de kommer att vara glada för. Detta kommer att göra spelet lite lättare för dig, men det viktigaste här är inte mängden pengar som spenderas, utan din skicklighet.

Du kan ladda ner

Bloodline: Heroes of Lithas gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Rädda sagovärlden från förstörelse, installera spelet nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more