Dina bokmärken

Blocky farm

Alternativa namn: Blocks Farm, Minecraft Farm
Blocky Farm Game Farmer Tycoon 8-bitars stil

Spela spelet Blocky Farm (Minecraft Farm) kommer att tilltala de romantiker som älskar frisk luft och jordbruk. Vad kan vara vackrare än att odla välsmakande och miljövänliga grönsaker, frukt och bär på din egen mark. Från ladugården kommer koret och en tupps gråt, de väntar tills ägaren kommer att mata dem och samla gåvorna.

I det här spelet kan du bygga inte bara en liten gård utan också bygga en riktig by som ger god inkomst, teckna kontrakt, gå till distriktscentret för nödvändiga produkter och gå med i bondeförbundet. Spelare har många möjligheter att förverkliga sig som en framgångsrik företagare, från ett litet fält, utvidga sitt ägande och bygga:

  • Flera gårdar;
  • Engagera sig i skörd och skogsbruk;
  • Konstruera produktion för bearbetning av produkter från fälten;
  • Öppna en butikskedja och mycket mer.

Game Blocky Farm (Minecraft Farm) en intressant ekonomisk strategi där användare kan prova sig i rollen som affärsman. Rätt resursfördelning och hushållens ekonomiska förvaltning kommer att göra spelaren till en rik affärsman med stort inflytande i samhället som honom, men mindre framgångsrika spelare. Det finns många möjligheter i spelet, att odla råvaror på din webbplats, bearbeta det på växterna, åka till staden och sälja färdiga produkter på marknaden genom att själv sätta priset.

För att börja spela spelet krävs registrering av Blocky Farm. Att ta det tar inte mycket tid, du behöver bara fylla i tre rader i formuläret. Kom med ett namn under vilket andra användare kommer att se spelaren, kanske kommer den att bli allmänt känd i den virtuella världen. Ange en e-postadress och skapa ett lösenord under vilket systemet kommer ihåg din hjälte. Efter inloggning kommer spelare att kunna komma in i sin by från vilken dator som helst, alla prestationer och framgångar sparas.

Funktioner i spelet Blocky Farm

Första gången, efter att ha kommit till jordbruksmarkens öppna utrymmen, möts en nybörjare av en assistent, de kommer att visa sig vara en ganska rimlig gris. Den här karaktären berättar spelaren om huvudfunktionerna och spelmenyn. Han kommer att erbjuda att köpa det första fältet och hjälper dig att hitta en busshållplats som går till närmaste stad. Där kommer samma vildsvin att presentera spelaren för såsäljaren och förklara hur man gör inköp. Lite träning slutar snabbt, och spelaren kommer att förbli chefen själv.

När du går igenom nivåerna i iPlayer Blocky Farm (Minecraft Farm) kommer spelaren att öppna upp nya möjligheter, till exempel på den andra nivån kan du redan bygga ett hus, sedan ta upp nötkreatur och så småningom börja bygga produktionsanläggningar. Den första kommer att finnas tillgänglig produktion av majonnäs, därefter kommer entreprenören att göra alla typer av produkter från mjölk, kött och ull av pälsdjur. Genom att öppna loggning kan du ytterligare utöka sortimentet och ordna produktion av byggmaterial, containrar eller souvenirer. Författarna såg till att spelarnas uppgifter var i överflöd. För att fullfölja uppdrag får användare upplevelsestjärnor, detta hjälper till att gå till nästa nivåer och kontantbonus. Genom att utföra speciella uppgifter kan du få sällsynta djur och unika dekorföremål.

Blocky Farm-spelet är mer intressant att spela med vänner, du kan förena dem i guilder, ingå handelsavtal eller be om hjälp om svåra tider har kommit. Menyn har en knapp med en brevlåda, med dess hjälp kan spelare skicka meddelanden till varandra och ta emot nyheter från utvecklare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more