Dina bokmärken

välsigna Online

Alternativa namn: välsigna Online

BlessOnline & ndash; gratis multiplayer rollspel klient fiction-genren utvecklats i medeltida stil. Projektet med det koreanska företaget Neowiz kan vara en allvarlig konkurrent till de nuvarande spelen av liknande ämnen. Etablerad & nbsp; i det moderna spelet BlessOnline Unreal Engine 3, och grafik är en av fördelarna med den virtuella världen. Tomten vid första anblicken kan verka bekant, men slutade nära spelet, kommer du att upptäcka en hel del intressanta punkter. Oförsonliga fiender, som tillhör två fraktioner som Union Hieron och fortfarande inte kan hitta ett gemensamt språk. Som en del av de motstående fraktioner är representanter för olika raser. Hot strid och sedan rasar i spelplatser. Ser fram emot att luftstrider, belägring slott, episka strider på land, ett oförglömligt äventyr i varje hörn av den stora universum. Inte undra på att projektet sysselsätter cirka 150 personer, en produkt av en riktigt anständigt och lovande. Varför inte du själv göra om det här?

& nbsp;

Till att börja spelet, bör du ladda ner och installera klienten på din dator. Vi är glada att vilja kasta sig in i malströmmen fantastiska händelser att detta inte måste ha en fin dator. Även om din vän har en blygsam järnparametrar, det spelar ingen roll. För systemkraven för detta spel är ganska lojala och inte avskräcka användare, utan snarare tvärtom bidra till ökningen av deras antal. Ja, och processen för klientinstallation är ganska enkel. Glöm bara inte att första behovet av att skapa ett konto. BlessOnlineregistratsiya tar bara ett par minuter. Ange e-postadress, användarnamn och lösenord. Då är du vid en lämplig tidpunkt för att du ska kunna komma in i spelet.

& nbsp;

Start spelar spelet online BlessOnline, måste du bestämma vad som kommer att vara din hjälte. Valet ges så många som 10 lopp och 8 klasser. Dina förmågor kommer till stor del att bero på att tillhöra en klass. Perechislimihvseh:

& nbsp;

- Bersreker (styrkor, vilket död, suggestiva skräck rivaler är inte vana vid att ge substans),

& nbsp;

- Guardian (de modiga försvarare av riket, som alltid är redo att stå upp till den sista, och svärd och sköld är tillförlitliga assistenter),

& nbsp;

- Ranger (utmärkt spioner, master kostym fällor kan slå fienden oväntat från ett avstånd),

& nbsp;

- Paladin (kraftfull, vältränade soldater, de har något gudomligt och majestätiska),

& nbsp;

- Mage (magi leva enligt logikens lagar och kloka män, många av dem försöker skapa nya trollformler),

& nbsp;

- Warlock (smygande trollkarlar och warlocks, demoner liknar dess utseende från andra dimensioner),

& nbsp;

- Mystic (perfekt balanserad klass, vars medlemmar är lämpliga för attacker och försvar, och även möjligheten att läka),

& nbsp;

- Assassin (professionella mördare, kännetecknad oväntade handlingar och sekretess, dessutom, de förvånansvärt skickliga).

& nbsp;

BlessOnlinebesplatno erbjuder sig att bli en av dessa tecken. Genom att styra din hjälte, måste du göra allt möjligt, så att han utvecklat. Sköt & nbsp; och att krigaren var väl beväpnade. Observera att tillgängliga vapen beror på vem du är. Så är det dags att gå till vidderna av spelställen och ta BlessOnlineigrat till fullo! Utför alla typer av arbetsuppgifter, djärvt delta i slagsmål, få allierade och visar alla runt det är inte bara kan överleva bland allt detta kaos, men också ta en lagom. Tänk på att de krafter måste jämföras med riktiga spelare som har exakt samma som du har sina ambitioner och ambitioner. Men nederlag fienden & ndash; ett verkligt nöje!

& nbsp;

Spelet kan ränta och rutinerade spelare och de som är för första gången till en värld av fantasi. Graden av sin värdighet, uppleva allt första hand. Låt motiverade vildaste förväntningar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more