Dina bokmärken

Svart kula

Alternativa namn: Black Bullet, Black Bullet

Black Bullet spel från soldat till marshal.

The Black Bullet-spelet kommer att vädja till alla älskare av vapen, taktiska strider och överlevnad under en kula hagel. Multiplayer shooter körs direkt i webbläsaren och kräver inte nedladdning av klientprogrammet, trots det har den mycket vacker, tydligt spårad grafik och utmärkta specialeffekter.

Game events spelare ser från den första personen, det ger verklighet till vad som händer på datorskärmen, och den underbara röst som verkar av alla handlingar och skott leder verkligen till den virtuella världen. Som sådan är tomten i detta spel inte, här väljer allt bara konfliktens sida och du kan omedelbart börja kämpa med dopet. Det finns fem spellägen i Black Bullet, spelet börjar med lite träning, där oerfarna användare kommer att bli bekanta med karaktärshantering och grundläggande menyfunktioner, får ytterligare åtgärder till spelaren, han kan:

  • Gå med i alliansen och träna lagslag i strider mellan olika fraktioner,
  • Att delta i överfallet, försöker frigöra strategiska objekt från fiendens styrkor,
  • Gå själv in på slagfältet i ett fritt läge och få kampupplevelse genom att förstöra fienden,
  • Tävlingsläge innebär något som en blodig sport, tillgänglig på alla nivåer.
  • Varje dag öppnas ett stegläge, där spelare kan skriva in en klassificeringskamp.

Play Black Bullet-spelet är ett riktigt test för spännande sökare, deras hjälte kommer att börja sin väg som en enkel soldat med lägsta prestanda och utrustning, och han kan fullbordas fullt beväpnad med rankningen av marskalk på den hundrade nivån av karaktärspumpning.

Features av spelet Black Bullet.

Spelet är väldigt populärt, trots att det publicerades inte så länge sedan. Mer än 100 tusen användare har redan valt vägen till den modiga krigare, vilket gör spelet mycket intressantare, eftersom man kan förena och slåss med riktiga människor och inte med bots som skrivits av författarna. Att ansluta till Black Bullet-registreringen är ett nödvändigt förfarande, men det tar inte mer än en minut. Denna process är nödvändig så att alla prestationer och prestationer sparas för spelaren vid varje inmatning.

Förutom olika lägen finns det ett stort antal stridsplatser i spelet, mer än trettio av dem. Varje kort kräver en spelare eller ett lag av olika taktik, någonstans bättre för att baklägga fienden och locka honom till en dödlig fälla. På en annan karta kommer den mest korrekta strategin att gömma sig från ögonen med en prickskyttegevär och först förstöra flertalet fiender från en hemlig gömställe för att sedan komma in i den öppna striden, byta det tysta vapnet till en snabb eld maskin. Platser är mycket olika, det finns ett öppet område, övergivna lager och stängda konstanser med smala gånggångar där gruppen inte passar.

Du kan tjäna spelpengar och uppleva på flera sätt, i Black Bullet kan du spela själv eller i kompis med vänner helt enkelt genom att välja ett kort, läge och kamp eller du kan slutföra uppgifter från utvecklare, både schemalagda och tids- begränsade, för sina prestationsspelare får värdefulla priser, spelverktyg, premiumutrustning och kraftfulla vapen.

Förresten, i iPlayer Black Bullet, är vapenvalet väldigt olika, pistoler av olika märken, prickskytt och attackgevär, överfallsgevär med olika dödlighet och antalet patroner i hållaren, granater. För alla skjutvapen behövs bläckpatroner, knivar behöver inte kulor och skapar inte ljud, så de bör inte försummas i deras arsenal.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more