Dina bokmärken

Oligark

Alternativa namn: Biz tycoon

Game Oligarch (Biz Tycoon) för virtuella affärsmän.

Kapitalvärlden, penningmakare, erfarna ekonomer, erfarna affärsmän har blivit tillgängliga för alla. Spelet Oligarch är en webbläsarbaserad ekonomisk strategi som presenteras på världens huvudspråk, så att spelare kan kommunicera fritt och bygga upp sitt eget imperium.

Spelprocessen åtföljs av snygga ungdomar, de är kompetenta sekreterare, unga specialister inom sitt område och de som är redo att bli en del av ditt företag. Du kommer att spela Oligarch, gör:

  • Byggande och utveckling av eget företag 10,008 10,007 Rekrytering och utbildning av anställda 10,008
  • Letar du efter affärspartners
  • 10,007 Konkurrens på den globala marknaden 10,008

Letar du efter en plats på affärsmarknaden.

Från det ögonblick du börjar spela spelet Oligarch har du redan ett startkapital. Det är faktiskt bra, för utan det skulle du behöva spendera lång tid på att försöka tjäna ett anständigt belopp för att köpa din första byggsten. Men fram till det ögonblicket måste du svettas på marknaden för att köpa och sälja olika varor för att öka produktiviteten i ditt företag på framgångsrika erbjudanden.

spelare kan välja mellan 9 riktningar där det är mer intressant för dem att utvecklas. Även om det redan har sagts att du har startkapital, är din ställning osäker och ömtålig. Företaget tjänar inte så mycket vinst att omedelbart sträva efter att köpa något allvarligt. En hel rad framgångsrika aktiviteter krävs för att höja ett företag till en genomsnittlig nivå och sedan ännu högre.

Använd de tillgängliga mekanismerna på finansmarknaden, köpa och sälja, teckna kontrakt, hyra de bästa specialisterna, träna dina egna, se efter förändringar i aktiekursen, producera billigare och sälja dyrare. Handelsmekanismen är ganska komplicerad, men om du kan anpassa dig till den, utveckla din egen effektiva plan och slå konkurrensen, kommer du att bli ledaren.

Varje liten sak spelar roll.

Även den största verksamheten är en ömtålig sak som kräver kontinuerlig uppmärksamhet. Du måste ständigt tänka på dussintals möjliga scenarier för utvecklingen av ett evenemang, tusen oförutsedda olyckor, hitta rätt av miljoner, leta efter vägar ur krisen och svåra situationer och hantera otaliga olika saker samtidigt.

Dina underordnade behöver ledning, men om du kan växa fram kompetenta chefer som kan fatta ansvarsfulla beslut kommer det att lindra dig mycket och hjälpa dig att närma dig ditt mål. Du kan ändra lönen för anställda beroende på deras framgång.

I Oligarch-simulatorn är registreringen början på ekonomisk mognad, och om du studerar hårt kan du lära dig användbara lektioner. Spelet fokuserar på ackumulering av ekonomi, men utspädes behagligt med byggandet av stadsstrukturer, av vilka det finns 18, såsom sjukhus, parkeringsplatser, en vattenpark, en tävlingsbana, en golfbana.

Varje byggnad kommer att öka ditt lönsamma land, locka till sig nya konsumenter och få fler fördelar. Men den största vinsten i iPlayer Oligarch kommer från butiker, och särskild uppmärksamhet bör ägnas dem. Välj rätt plats för företag och glöm inte media som kommer att annonsera för dig.

Passera nivåer, du får nya privilegier. Efter den femte belönas du med nya uppgifter, användbara bonusar och möjligheten att organisera din egen guild. Efter den åttonde kan du delta i investeringar och utveckla leveransvägarna för varor i 36 olika riktningar. Om du är redo att förvandlas till en affärshaj, välkommen till Tycoon, ett spel som har vunnit många spelare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more