Dina bokmärken

Slaget Heroes

Alternativa namn: Slaget Heroes

Slaget Heroes - gratis online browser spel. Heroes Slaget spel utvecklat av Snail Game, och investerat i det hela styrka och själen i varje parti. Här genomför själv som en hjälte, och samtidigt vara ombud för någon ras. Inte undra på att spelet har ett sådant namn. I allmänhet bör du känna allt själv.

Sedan kan du gå på plats och gratis nedladdning Slaget Heroes.

Det är hur snabbt du vidarebefordrar i världen av fiktion. Spelet Slaget Heroes Du ska spela på uppdrag av karaktären av den ras som du valt. Och här representerade de bara fyra

• Människor,

• Elves;

• Barbara;

• Necromancers.

People - har genomsnitts parametrar, men de har en mäktig armé avancerade. Man tror att folk har den bästa och användbara färdigheter. Elaziya deras rike.

Elves - utvecklade färdigheter och attack hastighet. ha vissa vapen kan tränas i användningen av det. Utgör statligt Welling.

Barbara - representanter fysiskt starkaste rasen. Heroes har den högsta lönsamheten och attack. Tidigare folk var allierade. Nu en separat stat.

Necromancers - företrädare för odöda, de största magiker. Representanter billigt och har stora lager av hälsa, och har utmärkta kunskaper i attacken. Varje dag behöver färskt kött - attackera människor.

I framtiden är det ditt hus, slottet och den viktigaste platsen i spelet. Du måste skydda slottet med alla medel. Tills du kommer att vinna de andra fästningar, och vårda dem och fortfarande vaken.

Genom hela spelet, också samla dig viktiga fyra typer av resurser: trä, malm, svavel och kristaller. Under spelets gång hittar du några platser på kartan med stora fyndigheter av resurser. Och de kommer alltid att vara i besittning.

Strider ske gradvis, steg för steg. Har också ett automatiskt läge slagsmål. Det tar ca 3 minuter - 4. Men under denna tid kan man göra sin verksamhet eller helt enkelt vila.

Och för att göra spelet ännu ljusare och mer spännande.

Låter bra komplement till en fullständig bild av gameplay

Så skynda att kasta sig in i en värld av spel Slaget Heroes.

Grattis du spelar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more