Dina bokmärken

BioShock

Alternativa namn: BioShock

Game BioShock - projekt med 2K Boston , vilket är ett första-person shooter med RPG element. Användarna måste gå tillbaka till den fiktiva världen och störta sig in i spännande äventyr. Tomten berättar historien om utvecklingen av momentan och inte mindre snabbt fall extraordinära undervattensstaden Rapture. Dess skapare ville samlas under sina baner unika personligheter, de mest begåvade människor som förtjänar att leva i ett fritt samhälle. Enligt planen ambitiös miljonär Andrew Ryan och denna unika livsmiljö för män av genialitet var att vara en ny typ av samhälle bokstavligen. Ryan trodde att inkompetenta människor har ingen plats i en så fantastisk hörn av havsbotten. Och precis som vid första allt gick enligt planerna, Nutty affärsman lyckats skapa den önskade idyllen. Men mycket snart de första problemen dök upp. Det är inget konstigt att i ett perfekt samhälle, verkade ingen att laga en måltid, bedriva reparationer, städning och ta hand om andra hushållsbehov. Denna situation har lett till framväxten av en svart marknad. Ett förbud mot kontakt med omvärlden bara gjort problemet värre. Även här ingrep fall som ledde till den slutliga nedgången av utopi. Upptäckten av ett ämne som kallas ADAM blir ödesdigert ögonblick. Substans som produceras av blötdjur, som lärt sig tyska genetikern Brigid Tenenbaum, kan ge människor övermänsklig styrka. Önskan att äga det här ämnet leder till en splittring samhälle. Nu även skaparen av staden övergett idén att stödja såret innan lagarna. Girighet grumling sinnet, eftersom tillverkningen av ett preparat som innehåller ett värdefullt ämne kommer med fantastiska vinster! Vad betyder allt detta leda? Läs om detta och kommer att kunna ingripa i vad som händer, alla som löste ladda ner BioShock.

Kör på din videomonitor BioShock, kommer du att visas i spelvärlden som Jack, som är den enda överlevande i kraschen av ett passagerarflygplan. Jack råkar komma in i undervattensvärlden och här i kontakt med honom kommer en man vid namn Atlas - ledaren för motståndsrörelsen. Atlas cheferna för de som vågade bekämpa makt Ryan och han är nu redo att Hjälpa Jack vänja sig den här världen, väntar på ett tecken på tacksamhet nykomling deltagande i de verksamheter som skall genomföras för att hämnas den fräcka värdstad. Jack lär sig den otroliga berättelsen om Adam och innehållet i hur en Frank Fontaine etablerat företag som bedriver utveckling av en serie av genetiska modifieringar som kallas "plasmider." Användning av dessa substanser har en befolkning på irreparabla konsekvenser. Inte bara att dessa produkter innehåller ovanstående ADAM, så de är fortfarande oemotståndlig orsakar beroende. Det behövs mer av drogen ökar varje dag och sedan examen Brigid Tenenbaum lärde sig en saftig detalj. Om du sätter mussla i kroppen, börjar det att producera 10-20 gånger mer värdefull substans. Och som krävs för en sådan operation kropp, utblottade, hjälplösa föräldralösa Frank Fontaine gjorde värdar skaldjur som har blivit implanteras i bukhålan flickorna. Efter att ha lärt sig allt detta står Jack ett val: att hjälpa till att återställa mänskligheten av lillasyster eller döda dem, på så sätt utvinna ADAM olyckligt. Från detta beslut i slutändan kommer att bero på att avsluta spelet.

Självklart har du en logisk fråga sig BioShock spela? Så, ett par ord om gameplay. Du kommer att vara som Jack reser till platser, och sedan slåss mot en fientlig befolkning. Då var hela historien om Adam, många bybor nedtill Atlanten muterat. Det är med dessa mutanter har att bekämpa huvudpersonen. Dessutom handlar spelet samla bioshoke vapen kit och plasmider. Utan dedikerade resurser för att överleva är helt enkelt omöjligt. Under spelet har du möjlighet att förbättra din karaktär. De som tar BioShock PC nedladdning, bör du veta en sak. Spelet innehåller tre svårighetsgrader, nämligen lätt, medium och hård. De skiljer sig i som ökar sårbarheten för hjälten, och motståndarna blir starkare. Så det lönar sig att vara beredd på en del svårigheter. Men som det är intressant att gå igenom alla tester och för att uppnå den önskade! Eftersom du valde att ladda ner Bioshock, tveka inte ett ögonblick längre. Ångra detta val är inte nödvändigt, eftersom spelet kommer att medföra en hel del spännande fritid och rika känslor!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more