Dina bokmärken

Stor gårdshistoria

Alternativa namn:

Big Farm Story är ett spännande jordbruksspel. Spelet har ovanligt vacker grafik i tecknad stil. Musiken är väl vald, alla karaktärer är väl röstade. I spelet måste du odla.

När du börjar spela Big Farm Story kommer du att slutföra en kort handledning där du, under ledning av din farfar, lär dig hur du sår morötter, sköter bäddarna och skördar. Ytterligare åtgärder kommer att äga rum många år efter detta avsnitt.

Innan du fortsätter kommer du att ha möjlighet att välja kön, utseende och namn på huvudpersonen. När du är klar med dessa formaliteter, går du igen till den redan välbekanta gården. När du anländer till platsen upptäcker du att en orkan svepte genom området och medförde mycket förstörelse. När du hör rop på hjälp hittar du en person som sitter fast vid olika sopor. Efter att ha tittat runt noggrant, hitta en lämplig gren för att befria honom. Det visar sig att det här är din barndomsvän och han var här för att ge nyckeln till huset som farfar gav dig. Det börjar närma sig natten, så det är bättre att inte tveka, plocka fram nyckeln och gå och lägga sig. Tyvärr är huset skadat av en orkan, men det går att laga ganska snabbt. Äntligen gå och lägga dig och så slutar dagen för din ankomst till gården.

Nästa dag kommer du att ha många saker att göra:

  • Rensa upp skräp från orkanen runt gården.
  • Bearbeta och plantera bäddar med morötter genom att köpa frön i förväg i en lokal butik. Erfarenheten från den allra första handledningsscenen kommer att hjälpa dig mycket med detta.
  • Reparera brunnen.
  • Inred ditt sovrum i huset med hjälp av de inredningsföremål som erhållits under arbetets gång.

I alla dessa frågor och inte bara du kommer att få hjälp av en vän från barndomen. Den kommer att tala om för dig i vilken ordning du ska utföra uppgifterna. Hans hjälp kommer att komma väl till pass om och om igen. Det skulle vara svårt att ta reda på alla krångligheterna i spelet på egen hand.

Senare kommer du att hitta många fler spännande aktiviteter i spelet:

  1. Du måste skaffa några söta husdjur så att du inte blir uttråkad
  2. Fisk från en liten brygga i närheten
  3. Bygg verkstäder och små fabriker
  4. Förbättra huset och gör det bekvämare genom att byta möbler och inredning

Sälj gårdsproducerade varor till en lokal butik, vilket är mycket bekvämt eftersom det inte finns något behov av att bära produkter långt.

Med tiden, allt eftersom gården utvecklas, kommer du att träffa många nya människor. Var och en av dem hjälper dig att göra gården ännu bättre och ger dig en mängd olika uppgifter.

utvecklare har gjort allt för att du inte ska behöva ha tråkigt. Uppdateringar släpps ofta och nytt innehåll läggs till i spelet.

Spelet fängslar, så när du spelar är det bättre att titta på klockan då och då. Karaktärerna är väldigt söta och uppdragen är roliga.

Big Farm Story gratis nedladdning på PC, tyvärr fungerar inte. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på den officiella webbplatsen.

Börja spela just nu och ta en paus från vardagens bekymmer i ett trevligt sällskap medan du njuter av detta underbara spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more