Dina bokmärken

Battlefield: Bad Company

Alternativa namn: Battlefield: Bad Company, Battlefield Bad Company, battlfild

Spel Battlefield : Dålig Företags - taktiska multiplayer first-person shooter, slips berättelse som utspelar sig i en fiktiv land någonstans i Östeuropa. Skaparen av denna produkt linje - företaget DICE , och utgivare agerar Electronic Arts . Användaren måste ta del i konflikten mellan USA och Ryssland. Du transporteras till världen, ordnade efter typ av sandlåda där allt förändras beroende på situationen. Slagfältet är i ständig förändring, vilket tvingar spelarna att använda olika taktik för att vinna. När körningen spelet och framför dina ögon blixtrade bilder Battlefield : Dålig Företags video, fokus kommer 222: e bataljonen, som består av brottslingar och andra killar som allt här i livet och sjukvård. Denna bataljon kallas « Dålig Företags ». En gång på slagfältet killarna kraschade, och de kommer att förstå att de inte bara slåss med ryska soldater, och ta itu med de legosoldater. En av företrädarna för ovanstående är i Batalha fiende fighter i fickan guldtackor. Det innebär att legosoldater för deras arbete får inga pengar, och en ädelmetall. Efter att ha funderat på oväntade upptäckten Preston "Newbie" Marlowe, Samuel "Sergeant" D. Radford George Gordon "Heg" Haggard och Terrence "Sweet" Sweetwater (222 pojkar i th Battalion) kom fram till att detta faktum till sin fördel. Därför att på detta sätt kan du enkelt kontanter i! Konsumeras av lust av förmögenhet, bestämmer de sig för att agera. För att inte missa en sådan spännande evenemang och vara en direkt deltagare i allt som händer, du behöver bara Dålig Företags nedladdning.

Ställ in spelet på datorn och köra det är inte svårt. Förutom Battlefield : Dålig Företags systemkrav ganska lojala och kommer inte att vara ett hinder. Alla kan njuta av spelet, som behagar många av dess funktioner. Låt oss undersöka närmare. Dålig Företags Spelet har sådana fördelar: modern motor Frostbite, ger interaktiva och förstörbara av världen (till exempel den explosion av huset kollapsar och det blir omöjligt att gömma sig från kulor), en fascinerande historia där hänsyn tas till ett enda företag, samt tematiskt motiverade multiplayer. Jo, naturligtvis, den taktiska komponent som gör dina handlingar meningsfullt, inte meningslösa. Och spelarna kommer att uppskatta den rika arsenal. Du kommer att finnas mycket olika Vapen Battlefield : Dålig Företags . Men detta är inte en fullständig lista. Det går inte att göra i kriget, och utan teknik. Och sådana fall som CAV patrullbåt och lika tillgängliga för alla parter. Efter att ha börjat striderna, du riktigt säker på hur rikt och vari BF Dålig Företags .

Skynda Battlefield : Dålig Företags ladda ner för att till fullo njuta av spelet och umgänge med andra användare! Varför bli uttråkad när du kan ha roligt på fullt? Trevliga upplevelser!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more