Dina bokmärken

Bortom alla skäl

Alternativa namn:

Beyond All Reason är ett unikt spel, det är ett gratis strategispel i realtid. Du kan spela på PC. 3D-grafiken är vacker och ser realistisk ut. Röstskådespeleriet är av hög kvalitet, musiken är trevlig och kompletterar spelets övergripande stil väl.

Beyond All Reason skapas på en helt öppen källkodsmotor som heter SpringRTS. spel har redan släppts på tidigare versioner av denna motor, och Beyond All Reason är deras logiska fortsättning, även om det utvecklades av ett annat utvecklingsteam.

Handlingen är intressant och är en separat historia, du behöver inte spela de tidigare spelen, du kan börja med det här.

Grafiken har förbättrats avsevärt jämfört med tidigare spel.

A träningsuppdrag med tips hjälper dig att förstå kontrollerna; det kommer inte att vara svårt eftersom gränssnittet är intuitivt och enkelt.

Många uppgifter väntar dig under spelet:

  • Utforska området runt basen
  • Få resurser för att kunna förbättra verkstäder och andra byggnader, samt producera robotar
  • Utveckla vetenskap och bemästra ny teknik
  • Förbättra dina arméer av stridsfordon
  • Förstör fiendens enheter och baser under strider
  • Chatta med andra spelare och bilda allianser
  • Kämpa om en plats i rankningstabellen och värdefulla priser

Detta är en liten lista över de viktigaste sakerna som kommer att föra dig närmare framgång i detta spel.

Du måste kämpa för resurser i spelet. Att undvika kollisioner fungerar inte. Men försök att inte gå för långt under ditt sökande, annars kan dina spaningstrupper förstöras av överlägsna fiendestyrkor. Att fånga fiendens befästningar kommer att ge en möjlighet att skaffa mer resurser för produktion av stridsrobotar och defensiva torn eller torn.

Battles in Beyond All Reason kan vara enorma. Strider äger rum, som allt annat i spelet, i realtid. I sådana ögonblick måste du agera snabbt genom att ge kommandon till kämparna. Om du tvekar för mycket kan du behöva en större fördel i antal och eldkraft för att vinna.

Det finns flera spellägen, förutom den lokala kampanjen kommer det att finnas möjlighet att slåss med andra spelare. Detta kan vara mycket svårare än att besegra AI:n. Det beror helt på vem du ställs mot, ibland är det en mer erfaren spelare. Det är inte alltid möjligt att vinna, men bara genom att besegra starka motståndare hittar du mer effektiv taktik och strategi på slagfältet.

Stridsfordon kan anpassas för att passa din spelstil.

För tillfället är projektet i tidig åtkomststadiet, men när du läser den här texten har släppningen troligen redan ägt rum, eftersom alla betydande fel och brister i spelet redan har eliminerats.

Du kan spela Beyond All Reason både online och utan internetanslutning.

Beyond All Reason gratis nedladdning på PC, du kan använda länken på denna sida. Spelet är helt gratis och vem som helst kan lägga till det i sitt spelbibliotek.

Börja spela just nu för att leda en armé av stridsrobotar i strid!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more