Dina bokmärken

Berserker

Alternativa namn: Berserker, Berserker

Game Berserker - det är ett spel för fans av vikingar med rollspel läge! Med en särskilt stor karta och en hel sätt av utveckling, spelet Berserker förvåna dig med sin vackra och mycket komplex implementering. Karaktärsutveckling utförs av en rad olika alternativ, och du kan enkelt hitta en metod som fungerar bäst för dig.

Spelet Berserker kan du använda råstyrka, smidighet att undvika slagen, uthållighet, för att få bättre, eller intelligens för att använda den gamla kraften i runorna, du Du kommer att bygga det tecken som du verkligen gillar! Utforska öppna utrymmen i Midgård genom gröna slätter, täta skogar och berg, full av faror i Berserker på nätet . I varje by du kommer att vara tillgänglig för nya vapen, rustningar och kunskaper! Vikingarna har alltid förknippats med kampen, samma sak som du kommer att se i spelet Berserker.

I själva verket, detta spel kommer du att upptäcka den spännande världen av nordisk mytologi. Berserker spelet kommer att introducera dig till vikingarna, en av de mest kraftfulla krigare.

Före pjäsen Berserker , se till att din dator uppfyller systemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB. & Nbsp; Gå med i ett spel Berserker tar inte mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1.                   På huvudsidan, du väljer & laquo; registrering & raquo ;;

​​ 2.                   Ange namn,

​​ 3.                   måste ange en giltig e-post;

​​ 4.                   Ange ett säkert lösenord;

5.                   Välj och laquo; registrering & raquo; och Berserker registreringen är över.

Vid ankomsten till den server som du kommer att behöva ta en yxa och gå för att möta monster och andra spelare, kommer det att ske gradvis, och först börjar vi med olika typer av spel, till exempel, en krog, en insättning, en köpman i arenan. Det är inte alltid lätt att se hur Viking finna sin väg Berserker på nätet . Lyckligtvis ger chatten systemet i "realtid" dig möjlighet att ställa frågor till andra spelare.

Skills karaktär Berserker på nätet kommer att utvecklas en strategi webbläsarspel som låter dig välja en av de fyra lika viktiga färdigheter: styrka, smidighet och förbättra prestanda för vikingarna, till exempel, kan du göra mer skada ökad kapacitet.

Då måste du utrusta vapen och föremål din karaktär. Vad är imponerande om den här webbläsaren är det faktum att spelet Berserker har flera alternativ av utrustning värdig en sann MMORPG, som Diablo eller WOW. Vi kan verkligen ge vår Viking hjälm, halsband, ring, eller alla typer av kartong. Glöm inte de klassiska vapen, rustningar, stövlar, och så vidare. d. Berserker på nätet .

En annan fördel för tecknet är en färdighet. De tillåter dig att låsa upp vapen och slåss den särskilda specialitet i spelet Berserker . Dock är utvecklingen av karaktär en mycket viktig strategisk aspekt. Det finns 4 sektioner Berserker på nätet : "vapen", där du kan uppgradera vapen och bonusar, liksom skyltar; "skydd" gör det möjligt att bära den bästa rustning, de bästa stövlar; "taktik" för att låsa upp arenan för att få mer guld eller minska arbetstid uppdrag; "Ornament" ger dig möjlighet att bära ringar och halsband bonus.

kommer Berserker för att spela och inse att i byn Vikings varje byggnad har sin egen betydelse. Restaurang - uppdrag, hantverk - arbete, Arena PvP & nbsp; - för att bekämpa och så vidare.

& nbsp;

Spelet Berserker är ett webbläsarspel med action och spännande äventyr, liksom arbete i en fientlig miljö. Berserker på nätet kommer att ge dig möjlighet att njuta av bra grafik, så framgångsrika, att utan det skulle det inte finnas atmosfären i viking i var och en av oss att utvecklarna ville berätta !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more