Dina bokmärken

Bermuda Adventures Farm Island

Alternativa namn:

Bermuda Adventures Farm Island är ett gårdsäventyrsspel som du kan spela på mobila enheter. Ljus tecknad grafik kommer att glädja spelare. Soundtracket och det musikaliska ackompanjemanget är av hög kvalitet.

Under spelet befinner sig din karaktär och hans familj på de tropiska öarna som är kända över hela världen som Bermuda. Det har varit många mystiska krascher och katastrofer på denna plats. Det är efter en sådan incident som man måste överleva i ett riktigt tropiskt paradis.

Även om det här är första gången du spelar spel av den här genren, kommer det att vara lätt för dig att ta reda på vad du ska göra tack vare den tydliga handledningen innan du spelar.

Nästa måste du skapa ett liv och lära dig att överleva med ett minimum av nödvändiga saker för detta.

öar som familjen till spelets hjälte får för att ha allt du behöver för ett tillfredsställande liv.

Men det kommer att kräva mycket ansträngning från dig:

  • Rensa en plats för baslägret
  • Skicka runt efter byggresurser och mat
  • Hämta frön av nyttiga växter och så fälten
  • Utforska öns territorium på jakt efter lokala invånare och användbara föremål
  • Skapa verktyg, kläder och bygg nödvändiga föremål
  • Dekorera världen runt

Med rätt fördelning av krafter får du en enorm gård där du kan producera allt du behöver för ett bekvämt liv.

När du reser runt på ön kommer du att träffa många djur, några av dem kommer att vara användbara i hushållet. Bygg en bostad och hagar åt dem på gården.

Att gå runt på ön bara sådär blir inte lätt, hela ytan är täckt av ogenomtränglig djungel. Du måste själv rensa vägen för rörelse. Detta är en mödosam process som tar mycket energi att fylla på, vilket kommer att ta tid. Men oroa dig inte, du kan spela Bermuda Adventures Farm Island så länge du vill. När orken är över, använd tiden till att sätta upp gården, ta hand om alla invånare och skörda.

Gör denna plats så attraktiv som möjligt genom att dekorera den med dekorativa element och arrangera nya byggnader som du vill.

Missa inte en dag i spelet och få dagliga och veckovisa inloggningspresenter.

Spelet uppdateras ofta. Under säsongens helgdagar kommer uppdateringar att ge intressanta tävlingar med priser, nya exklusiva inredningsartiklar och kostymer för invånarna i spelet.

Det är bättre att besöka spelbutiken då och då. Där kan du köpa en massa nyttiga saker och fylla på tillgången på resurser. Sortimentet uppdateras och på helgdagar finns rabatter. Köp kan göras både för spelvaluta och för riktiga pengar. Det är inte nödvändigt att spendera pengar, men om du vill, tacka utvecklarna på detta sätt och förenkla spelet lite för dig själv.

Bermuda Adventures Farm Island ladda ner gratis på Android du har möjligheten här genom att klicka på länken på denna sida.

Installera spelet nu och ta en resa till den mest otroliga platsen på planeten!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more