Dina bokmärken

Rymdstrider

Alternativa namn: Övertag

Battle Space på nätet & ndash; är en fri militärstrategiska online-webbläsarspel som kommer att få dig till främmande världar och oändliga vidder av galaxer.
& hellip; en serie misslyckade experiment förde planet till en katastrofal förlust av liv och 2240 var det år då mänskligheten var på gränsen till utrotning. Dags att rädda situationen det fanns mycket lite och alla på något sätt beboeliga planeter gick fartyg med nybyggare & hellip;

Registrering i spelrymdstrider enkla & nbsp; och inkluderar fylla sådana områden som:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Logga in
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; lösenord
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; E-post

Nästa kommer att kunna välja planet själva systemet och själva planeten, som kommer att vara för ert folk bosättningsorten. För närvarande spelet finns i två universum, denna Beta och Gamma, som gärna tar dig i sina armar.

För att spela spel online rymdstrider så spännande att byta till en annan leksak inte vill.
Du måste bygga solkraftverk, metallgruva, kristall och deuterium, som kommer att bli nödvändiga för att flyga i rymdskepp och utrymme för makt. Byggt ett laboratorium, kommer du att kunna utforska nya rymdteknik som gör att du kan fortsätta att skapa kraftfulla motorer för rymdskepp och utveckla infrastrukturen i din planet. Dessutom måste du bygga olika butiker och fabriker för tillverkning av robotar. Med allt detta, kan du bygga varvet, där du kan bygga rymdskepp och olika skyddskonstruktioner.

Online-spel rymdstrider ger en möjlighet att inte bara utveckla sin infrastruktur, men också att engagera sig i spionage, attackera sina grannar och att genomföra rymdstrider.

Spela rymdstrider mentorer kommer att hjälpa dig om du har ett behov av sådan assistans. Vad är meningen med ett sådant stöd, det faktum att i samband med matchen från de nya aktörerna kan uppleva en rad olika frågor som kan ställas in genom att gå till chatten. Om någon går med på att fungera som din mentor och hjälp i ett tidigt skede för att hantera alla uppstår frågor från din sida, belöna din mentor för sådant bistånd kommer att spela bonusar. Därför kommer båda sidor med ett sådant samarbete ta var och en sin egen.

rymdstrider online spel, med undantag för lärare, som ger mer stöd till de så kallade & laquo; officerare och raquo;. Inte att förväxla med mentorer! Officers hjälper dig att snabbt nå utvecklingsnivå genom att förbättra vissa egenskaper (t.ex. öka kraften i motorn för att öka prestandan av fartyget eller gruvor). För sådant stöd kommer att få betala kuidami (detta spelets valuta).
Kuidy kan köpas för riktiga pengar (WebMoney, SMS, direktbetalning) eller genom att locka nya spelare. För kuidy kan du köpa några saker och en konkurrensfördel.

Dessutom kuidov i online-spel Slaget Space är en annan valuta - Lån. Du kan tjäna poäng genom att delta i expeditioner, engagera sig i, eller utföra uppdrag. Denna valuta används främst för att beräkna mellan spelarna.

spela spel online rymdstrider, bygga sitt imperium i splendid isolation, du kan, men du kan skapa din egen allians och leda den. Om du vill kan du ansluta till ett befintligt allians, men behöver veta att allianser är inte statiska, de är alltid med någon som slåss och sluta fred, attackera och försvara.

Jag vill säga några ord om hur striderna i detta spel: & nbsp; kampen själv, som sådan, nej, det är i form av en rapport från spelverksamhet (det vill säga vem som gjorde vad).

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more