Bokmärken

Battle of the Immortals

Alternativa namn: Battle of the Immortals

Battle of the Immortals Online & ndash; fri multiplayer online role-playing game från företaget Perfect World Beijing. Det sägs att denna tudiya länge har etablerat sig som en utmärkt team av utvecklare och dizeynerov framställa produkter värda spelindustrin, och spelet Battle of the Immortals är inget undantag. Battle of the Immortals online-spel, vilket är den äldre brodern av den berömda Perfect World.

Gå i spelet Battle Of The Immortals inte kommer att ta mycket av din tid. Allt du behöver göra & ndash; fylla i några fält med kontonamn, lösenord och språkinställningar för att bekräfta din registrering via e-post, som du kommer att ha en bekräftelse och en länk för att ladda ner klienten. Således registrering Battle Of The Immortals är klar. Battle Of Immortals online-spel, överraskar oss med sin skönhet vid första ögonkastet.

Introduktion till spelet din karaktär börjar med fönster karaktärsskapande, och från denna punkt är det klart att de designers arbetat hårt penna för att göra bilden spelet Battle of the Immortals nätet & nbsp; en livlig, intensiv och behaglig för ögat. Och det bör noteras att de har det riktigt bra. Totalt på denna punkt i spelet finns det fem klasser & ndash; Berserk, Vald mördare, Mage och kättare. Ett intressant spel svänga alla anser att förekomsten av födelsedatum hjälten, att beroende på var den kommer att läggas bestämma tecken på Zodiac, ett eller annat sätt påverkar spelegenskaper av tecknet. Spela spelet Battle Of Immortals är också intressant eftersom det leder oss steg för steg genom historien och inte gå vilse i de stora vidderna i spelvärlden. & Nbsp;

Introduktion till världen av Immortals börjar, vilket är logiskt, i himmelen. Det är där vi får vår första undervisning, status odödliga och gå tillbaka till marken. Redan på marken vi är nybörjare i lägret, som får sitt första jobb, som skall utföras i syfte att förbättra och få lite pengar, och saker som behöver dig i spelet. Tyvärr gör jobbet inte lysa med originalitet, i alla fall & laquo; go-hämta & raquo; ja & laquo; n dräpa monster och raquo; & nbsp; men den grafiska komponenten, som genomförs på toppen, utmärkt utseende av hjälten, rustningar och vapen, och en underbar skildring av hjälten färdigheter gör du glömmer att uppdragen är ganska monotont. & Nbsp; spela spelet online Battle Of The Immortals kommer inte att ha ensam.

Spelet är trivsamt glad sina systemkrav husdjur. Här kan varje tecken hitta dig själv ett husdjur, förvärva, hitta den stora spelvärlden eller bara tämjas något monster. Men syftet är inte bara att behaga ögon sin herre, här pitotsy fungera som en sann spelassistenter, redo att när som helst ta pistolen och kämpa sida vid sida med dig, samt utveckla och få erfarenhet. Om du bestämmer dig för att spela Battle of the Immortals, är du säker på att njuta av dess ingenjörskomponent.

I själva verket är det värt att notera kvalitativt utvecklade system för produktion och förbättra saker och ting, att göra ett visst objekt kan ha en hantverkare, som har rätt kompetensnivå och alla nödvändiga resurser, men förbättringen av strids föremål i spelet & ndash; nemeryannom. Från banal slipning att köpa speciella rullar eller stenar, kan öka attack power av ditt svärd eller skyddsnivån av din rustning. & Nbsp;

Spelet kommer att tilltala alla fans av MMORPG och ge många timmars trevlig tidsfördriv! I Battle of the Immortals Vem som helst kan spela, ladda ner spelet klienten, Sign & nbsp; och bevisa att du är värd det överlevde att bli Battle of the Immortals! & Nbsp;

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more