Bokmärken

Slaget om Crowns

Alternativa namn: Slaget om Crowns

Spelet Battle of Kronor & nbsp; - Ett dataspel, där våldsamma strider äger rum i den upproriska Västindien.

Om du är en realist, en återförsäljare eller en fjärr pirat, sedan gå en ny gratis spel.

Battle of Crowns nätet & ndash; Denna byggnad strategi som kommer att locka dig med dess funktioner. Du kommer att störta sig in i oräkneliga strider för dominans över Karibien, och deras insatser kommer att leda till ära och berömmelse.

Vid slaget vid Crowns registrering lämnas på tyska. Ryska gränssnittet i spelet har ännu inte gjort.

För att registrera dig online Slaget vid Kronor & nbsp; Du behöver:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Sök på denna webbplats på Internet.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Klicka på huvudsidan på webbplatsen i det övre högra hörnet av knappen & laquo; Registrieren & raquo; .

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange ditt unika användarnamn för detta spel.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Skriv din emeil adress.

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Kom upp med en kombination av ett lösenord. Sålunda är det önskvärt att använda både siffror och bokstäver.

6. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Välj din spelvärld.

7. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; För att läsa in den information, som beskrivs nedan. Om du samtycker till att sätta ett märke i rutorna.

8. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Tryck & laquo; Registrieren och raquo;.

Spela Battle of Crowns du kan, utan att tänka på kraften i din dator. För det här spelet det viktigaste & ndash; är ansluten till Internet. Det är önskvärt att det var en höghastighetsanslutning.

Vid slaget vid Crowns att spela kommer du att etablera sina första kolonier, gruvresurser, handel med andra spelare och förut gradvis från en initial nivå av civilisation i en karg mäktigt imperium Island.

Du ser precis hur spektakulära sjöslag sker. Du måste använda de gamla handelsfartyg att besegra fiender andra flottor i en taktisk strid på vattnet.

Du kommer att kunna få en stor ära och härlighet, när du fortsätter att stärka sin egen koloni.

Under äventyret Slaget vid Crowns Online, har du tillgång till totalt sex spelbara fraktioner. Dessa föreningar inkluderar de historiska koloniala staten, oberoende återförsäljare och laglösa pirater. Fraktioner skilja när det gäller gameplay, valenheten, och spelet i allmänhet.

Medan den koloniala staten i slaget vid kronor, mest intresserad av den snabba utvecklingen av sina kolonier, giriga pirater att hålla koll på de resurser andra familjemedlemmar.

I slutändan, spelet kommer du att få utmärkelser, som är utformade på framgång. De kommer att ge den maximala incitament att fortsätta spela - för nybörjare såväl som en fascinerande strategi.

Battle of Kronor är ett gratis spel, och det kan återges i en hårdvaru optimerad version på flera plattformar, till exempel webbläsaren PC, smartphones och tabletter.

Battle of Crowns Online kommer att skicka dig till en värld av äventyr med den fantastiska fartyg, ljusa händelser och snygg design.

& nbsp;

Var inte lat, dels vara införd i spelet och en stor tid!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more