Dina bokmärken

Battle

Alternativa namn: Battle

Battle nätet & ndash; Denna webbläsarbaserat rollspel (MMORPG), med en historisk berättelse, som berättar om riddare och slott, ädla paladin och hänsynslösa rövare & hellip; & nbsp;

Online spel Battle inte kräver installation av spelklienten och finns i nästan alla webbläsare. Allt du behöver för att starta spelet, det är Register Battle: på hemsidan, i registreringsformuläret väljer (om du är en nybörjare) & laquo; Jag är ny här och raquo; och skriv i fältet namn, e-post, lösenord. Därefter väljer du den server och accepterar avtalet med lagarna i spelet. Klicka sedan på & laquo; Play & raquo; Registrering på det här spelet Battle klar.

Gå in i spelet, Owl (NPC) föreslå att passera en utbildning i några uppdrag för vilka prestanda kommer att ges några belöningar i form av spelets valuta, och vissa saker. Battle onlinespel har spelets valuta & ndash; silver och rubiner. & Nbsp;

På den ursprungliga nivån av spelet, blir din karaktär titeln & ndash; Trainee.

Öppna fliken & laquo menyn; tecknet & raquo; välja en avatar av din karaktär. Här kan du se egenskaper: & nbsp;

Styrkan hos - ju starkare karaktär är, desto mer skada den kan orsaka; & nbsp;

duktighet / Build - den högre siffran av hjälten, desto mer hans liv poäng och kommer att vara återställandet av hälsa,

Tur & ndash; graden av lycka hjälte, påverka möjligheten att en kritisk strejk, och antalet plundrade silver; & nbsp;

Konsten att attacken - ju högre vapen skicklighet hjälten, ju mer han kommer att ha en chans att träffa fienden; & nbsp;

Konsten att skyddet - desto bättre hjälten kommer att förvaltas med sin sköld, desto mindre skada kommer att få.

Förutom dessa egenskaper, finns det:

  • platser i livet
  • Betyg
  • skador
  • Armor
  • slog chans och försvar & nbsp;

spela online spel Battle kan ta ett jobb som robotar, såsom skyddet av porten, arbete på fältet, svek. Det finns bara planerat actionhjälte, som direkt deltar i dem kommer inte att godtas. Exekveringstid från 1 till 8 timmar. Betalning & ndash; Silver och medvetenhet om karma.

Beroende på graden av hjälten kommer att finnas tillgänglig med ett urval av pansar och vapen, potions och runor som du kan köpa för intjänade silvermynt från köpmän, hovslagare och alkemist på marknaden. En dostignuv10 nivå kan du köpa en häst.

För att spela spelet Battle nätet, kan du göra en attack mot rånare, hjälpa goda människor och vice versa, till sida med banditer. Beroende på detta val blir karma hjälten positivt eller negativt:

De krafter ljus (positiv) karma : Skydda förfäder Bright kraft Återhämtning, Angel Wings, Mystic Shield, Mystic Citadel.

De krafter mörker (negativa) karma : Dark kraft, förbannelse, Shadow of Darkness, Punch acid Creek död rustning med spikar.

& nbsp;

Varje spelare i detta spel som får sin egendom, som kan förbättras beroende på ekonomiska möjligheter. För riktiga pengar kan du köpa en premium-konto, vilket ger en hel del fördelar och möjligheter i spelet.

& nbsp;

För att få erfarenhet, nya kunskaper och låtsaspengar (silver och rubiner), kommer hjälten måste utföra en mängd olika uppgifter och delta i strider med andra spelare. & Nbsp;

Battle onlinespel har Tournament arena, där du kan välja en favorit typ av kamp:

  • kunglig turnering
  • Duel
  • samtal
  • turnering
  • Knights turnering

Spelet imeet12 uppdrag och varje uppdrag har flera platser. Det finns även grupp uppdrag som du kan ta i tavernan.

Spela Battle kan köpas i butiken själv eller Sattelit Skakun: & nbsp;

satellit - Hund, Squire, Kitty,

Jumping - Black Horse, vit Unicorn, Svart Unicorn, Black War Bear.

I Battle spel kan förenas i förordningen, att ge stöd för spelet bland spelarna. För korrespondensen mellan spelarna, det finns en funktion & laquo; Granska & raquo;.

Det här spelet anses vara en av de bästa i sin genre, det finns en hel del intressanta funktioner och det kan fortfarande vara en lång historia, så det är bättre att spela. Battle registrering kommer att öppna dörren till denna historiska världen! & Nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more