Dina bokmärken

Battlefleet Gothic

Alternativa namn:

Battlefleet Gothic rymdstrategispel i realtid. Landskapen i rymden ser fascinerande ut tack vare den utmärkta grafikkvaliteten. Spelet uttrycks av professionella skådespelare, och musiken skapar en obeskrivlig atmosfär av öppen plats.

Spelet är ovanligt eftersom utvecklarna inspirerades när de skapade det av ett brädspel. Oftast skapas RPGs baserat på brädspel, men i det här fallet har du en realtidsstrategi.

I spelet kommer fyra raser av oförsonliga fiender att mötas i rymdstrider av otrolig skala.

Dessa lopp heter:

  • Chaos
  • Imperium
  • Eldar
  • Orcs

Många kommer att vara en nyfikenhet närvaro i rymdstrategin för raser som skulle vara mer lämpliga i någon form av fantasi. Kanske före dig är grundaren av genren rymdfantasi.

Var och en av raserna har traditionellt sina egna egenskaper, styrkor och svagheter och sin egen moral.

Under din kontroll kommer att vara en gigantisk rymdflotta, men detta betyder inte att detaljerad kontroll av varje enskilt fartyg i denna armada inte är tillgänglig för dig.

Flottan kommer inte att dyka upp av sig själv, först måste du skapa den genom att ställa in parametrarna för varje fartyg för detta. Dessa inställningar låser upp unika färdigheter under strid. Färdigheterna beror också på kaptenerna som kontrollerar fartygen och till och med på besättningens kompetens. Med varje strid kommer ditt folk att bli mer erfarna och skickliga.

Legendariska färdigheter har störst inflytande på styrkan hos flottan, som är svårast att lära sig, men med tiden samlar de på sig en hel del. Det är möjligt att förbättra och lära sig färdigheter i hamnen i Mau.

I det här spelet hittar du en vackert skriven berättelsekampanj. Berättelsen utspelar sig under det tolfte svarta korståget. Det var under denna period som det gotiska kriget ägde rum i galaxens vidd, som krävde många liv. Parterna i konflikten var Imperium och Abaddon thespoiler. Kaoskrafterna attackerade plötsligt imperiets planeter och detta gav upphov till strider. Kriget varade i tjugo långa år. Du kommer att tas vid tidpunkten för den största intensifieringen av fientligheterna.

Hur kriget slutar är upp till dig. Stå på det godas sida eller hjälp det onda att vinna.

När du tröttnar på att spela ensam kan du prova multiplayer-läget och spela tillsammans med tre andra spelare som representerar olika fraktioner.

Förutom det kooperativa läget finns det också ett PvP-läge där du får möjlighet att tävla med en väns armé eller någon annan spelare på Internet.

Stjärnkartan regenereras varje gång, och antalet krigsskeppsvariationer är i hundratal. Tack vare dessa funktioner är det möjligt att spela Battlefleet Gothic under lång tid och delta i dueller om och om igen.

Battlefleet Gothic-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Besök den officiella utvecklarsidan för att köpa, eller köp spelet på Steam.

Börja spela just nu för att bli transporterad till världen av brädspelet återskapat på PC som heter Games Workshop!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more